Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що віщують зорі франківцям: гороскоп на 21 травня

Що віщують зорі франківцям: гороскоп на 20 травня

На жаль світло таки вимикатимуть. Це факт, але є те, що допоможе пережити ці “важкі” години без світла та інтернету — це донати на ЗСУ та наш помічний гороскоп. Тож, що віщують зорі всім знакам зодіаку? Далі у матеріалі.

Повідомляє Інформатор

Овен: Робочий тиждень тільки почався, а ви вже відчуваєте втому? Не переживайте! Зорі мають для вас цікаву та драйвову пропозицію. Цього тижня у Калуші проведуть змагання з крос-кантрі. Запрошують до участі всіх. Тож, можете долучатися. Повірте буде дуже круто.

Телець: Можете також долучитися. Заодно зробите добру справу. Допоможете зібрати кошти для реабілітаційного центру для військових. Тільки не зволікайте! Кількість місць обмежена.

Близнюки: Пам’ятайте, що у Франківську досі є бездомні тваринки. Якщо не маєте можливості взяти до себе, то хоч нагодуйте їх. Всесвіт вам віддячить.

Рак: Саме час подбати своє здоров’я. Тут якраз пропонують безкоштовне обстеження. Якщо ви не можете приїхати до міста нічого страшного. Впродовж цього тижня мобільні медичні бригади завітають в низку сіл. Тому скористайтеся цією можливістю.

Лев: Якщо ви або ваші близькі зараз у пошуку роботи у зірок для вас є перелік актуальних вакансій. Пропонують зарплату до 40 000 грн. Можливо саме у цій добірці робота вашої мрії. Не проґавте її.

Діва: Зорі рекомендують більше гуляти на свіжому повітрі. Ходити пішки, адже скоро у нашому місті може зрости вартість проїзду в комунальному транспорті.

Терези: У цьому шаленому ритмі не забувайте за обід. Робота, роботою, а їсти треба. Тим паче, що ваш шлунок давно вам натякає на подвійну порцію вареників із сиром. Дослухайтеся до нього!

Скорпіон: Пам’ятаєте ці слова “І все буде добре. Для кожного з нас… і все буде добре”? Напевно пам’ятаєте. Так, от сьогодні Святослав Вакарчук дасть благодійний концерт. Тож, маєте ідеальну можливість почути легендарні треки та допомогти захисникам. Тут квиточок.

Стрілець: Бачите це мирне небо? Ми теж. Пам’ятаймо завдяки кому це можливо. Зорі кажуть, що сюди треба закинути пару гривників.

Козоріг: Відірвіться від екрана на хвилинку. Заплющте очі! Відкрийте це відео та насолодіться шумом гірської річки. Це найкраще заспокійливе. 

Водолій: Якщо сьогодні підберете хоча б один елемент сміття з дороги й донесете до смітника – зорі віддячать.

Риби: Своїм почуттям гумору ви знижуєте рівень тривоги. Продовжуйте в тому дусі, це допомагає боротись.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас. Тож бережіть себе вірте в Україну та у наших захисників.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору