Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Франківець, який побив до смерті товариша по чарці проведе за ґратами 7 років та 6 місяців

7 років та 6 місяців проведе франківець за ґратами, який забив до смерті друга по чарці

Днями Івано-Франківський міський суд виніс вирок місцевому жителю, який під час розпивання алкогольних напоїв побив до смерті співчарочника.

Повідомляє Інформатор 

Як йдеться у вироку подія трапилася 19 лютого цього року обвинувачений, потерпілий та ще двоє знайомих розпивали алкоголь.

Під час розпивання між обвинуваченим та потерпілим виник словесний конфлікт, який надалі переріс у бійку. Обвинувачений взяв у руки металеву палицю та вдарив по голові та тулубі останнього, чим самим розбив йому голову.

Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні.

У суді обвинувачений свою вину визнав повністю, підтвердив обставини вчиненого правопорушення та додав, що загалом наніс 18-19 ударів, бачив, що той лежить, кинув палку і пішов до дому.

Через пів години до нього подзвонив інший товариш і сказав йому, що потерпілий у лікарні. Каже, що усвідомив, що зробив, тому нікуди з дому вже не йшов. Чекав вдома доки по нього не прийшли поліцейські.

Був в ізоляторі, коли повідомили, що потерпілий помер. Щиро розкаявся у вчиненому. Вказав, що готовий нести покарання за вчинене.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України, та призначив йому покарання — позбавлення волі на строк сім років шість місяців.

До набрання вироком законної сили запобіжний захід — обвинуваченого триматимуть під вартою.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

Читайте також: Прикарпатка потрапила у шахрайську схему та втратила понад 50 тисяч гривень

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору