Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Де порибалити у Надвірній: водойми та види риб

Риболовля — для когось це не лише метод добування риби, а й можливість відпочити та усамітнитись із природою. Де у Надвірній можна порибалити — читайте у статті.

Розповідає Інформатор.

Що ж таке рибальство? Це насамперед приємне спілкування з природою. Саме тут ти забуваєш про соцмережі й просто релаксуєш. А от хто такий справжній рибалка — не пояснити кількома словами та не передати стан душі шанувальників риболовлі. Це люди, яким притаманні стійкість духу, міцна витримка та справжня відданість улюбленій справі.

Рибалка у Надвірнянському районі можлива на таких річках: Прут, Бистриця Надвірнянська, Ворона, Стримба, Любіжня та Ослава. Також спіймати рибу можна на міському озері та на двох озерах, що знаходяться на зоні відпочинку імені Назарія Яремчука.

В цих річках водиться досить різноманітної риби, окунь, щука, підуст, марена, рибець, головень, жерех, карась, плотва, короп, верховодка, бистрянка, мересниця, трапляється форель, харіус та дунайський лосось.

Рибалка можлива на різні снасті, спінінг, поплавочну вудку та фідер. Інформатор бажає, щоб кожна риболовля була справжнім святом: з чудовим настроєм і гарним уловом!

Богдана Іванків

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору