Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Гірські села Калущини можуть залишитися без поштового відділення

Гірські села Калущини можуть залишитися без поштового відділення

Шість сіл у Дубівській громаді на Калущині обслуговує одна працівниця пошти. Зараз постало питання про повне закриття відділення. Люди — у розпачі: оббивають пороги сільської ради та вимагають від місцевої влади вжити заходів.

Про це пише Інформатор, покликаючись на калуську редакцію видання.

24 травня у громаді скликали сесію сільської ради. З-поміж питань, які розглядали, було і про відділення зв’язку в селі Дуба. Воно обслуговує жителів сіл Вільхівка, Дуба, Дубшари, Лецівка, Підлісся та Рошняте.  Загалом — понад 2900 мешканців, у тому числі — значну кількість пенсіонерів, внутрішньо переміщених осіб та інші категорії.

Люди просять не закривати поштове відділення, бо називають його єдиним острівцем зв’язку. Тож, депутати вирішили звернутися до генерального директора АТ “Укрпошта” Ігоря Смілянського з проханням не закривати відділення у часі війни.

“Скорочення Дубівського відділення вже призвело до соціальної напруги на території громади, що не може бути нормальним в час війни в України, так як у військовий час не заохочуються скорочення працівників та закриття установ та організацій”, — йдеться у затвердженому сесією документі.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору