Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Порадний гороскоп для всіх знаків зодіаку: що очікувати 25 травня франківцям

Всесвіт підготував для кожного франківця порадний гороскоп на сьогодні. Кого чекає відпочинок, а кого — прибирання? 

Розповідає Інформатор.

Овен: Зорі радяться почитати книги сьогодні. Також ви можете підтримати харківську друкарню, що зазнала обстрілу 23 травня.

Телець: Всесвіт радить використовувати  інтернет з розумом! Перевіряйте правдивість інформації перед тим, як ділитися нею. Також ви можете використовувати телеграм-канал “BRAMA”, що допомагає боротися з дезінформацією.

Близнюки: Зорі радять приділити вам час на своє здоров’я. Правильне харчування, регулярна фізична активність і відпочинок допоможуть почувати себе набагато краще.

Рак: У суботу в Франківську відбудеться 5 подій, серед яких: зустріч з письменником, навчання з ліплення з глини та розмова про “Психологію грошей”. Де це відбудеться можна дізнатися тут.

Лев: Вам зорі радяться сьогодні звернути увагу на вашу освіту. Якщо ви цьогоріч захищаєте диплом бакалавра чи магістра, то вам варто звернути увагу на свою роботу. Підготуйтесь до захисту з максимальною відповідальністю. Інформатор бажає вам успіху!

Діва: Час випити ранкової кави на терасі улюбленої кав’ярні. Саме це варто зробити в суботу у вихідний день. Насолоджуйтесь!

Терези: Дбайте про родину. Ніщо не замінить родинного затишку та підтримки близьких, тому не втрачайте можливість провести з ними час.

Скорпіон: Зорі радять вам побувати в кінотеатрі. Можемо рекомендувати українську стрічку “Будинок Слово”.

Стрілець: Зробіть день екологічної свідомості. Зверніть увагу на те, як ви сортуєте сміття і чи робити це взагалі. Зорі радять дотримуватись принципів відновлення та використання ресурсів, щоб зберегти навколишнє середовище для майбутніх поколінь.

Козеріг: Проведіть час з домашніми улюбленцями: вийдіть на прогулянку чи пограйтеся вдома.

Водолій: Час поприбирати! Всесвіт радить вам очистити свій дім від непотрібних речей.

Риби: Сьогодні вам потрібно відпочити! Зорі радять три варіанти: масаж, спа-процедури чи мандрівку в гори на чани. Обирайте!

А далі універсальна порада для всіх знаків зодіаку — це донат на ЗСУ.

Тож бережіть себе, читайте Інформатор та допомагайте військовим.

Головне фото згенероване ШІ. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору