Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття втратило двох героїв

Прикарпаття втратило трьох героїв

Прикарпаття продовжує втрачати героїв на війні. Стало відомо про загибель двох героїв: Тараса Бибика та Богдана Вінчерського.

Інформатор висловлює співчуття рідним і близьким героїв.

Ямницька громада втратила Тараса Бибика

Тарас Бибик народився 10 вересня 1964 року у Ямниці. Чоловік пішов боронити країну з першого дня повномасштабного вторгнення. Солдат служив на передовій гранатометником у стрілецькій роті однієї з військових частин.

Про загибель військовослужбовця повідомили на сайті Ямницької громади.

“Усією громадою висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким захисника, який віддав своє життя, оберігаючи Україну. Вічна пам’ять, вдячність і слава загиблому герою!” — йдеться у дописі.

Івано-Франківська громада втратила Богдана Вінчерського

Богдан Вінчерський народився 15 березня 1981 року та проживав у Болехівській громаді. Він служив солдатом, стрільцем-помічником гранатометника окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. У померлого залишилися мати, сестри, брат, племінники.

Про смерть військового повідомили на Facebook-сторінці Болехівської громади.

“Війна не припиняє приносити сумні звістки у нашу громаду. На жаль, не стало ще одного відважного воїна. Та цього разу військовослужбовця забрала не ворожа куля, не артобстріл на передовій, а хвороба. Це сталося у місті Гайсин Вінницької області, у пункті постійної дислокації військової частини, де служив боєць”, — йдеться у дописі.

Помер військовослужбовець 4 травня 2024 року, під час проходження військової служби. Це сталося у м. Гайсин Вінницької області, у пункті постійної дислокації військової частини, де служив боєць.

“Низький уклін захиснику України, який служив на благо нашої країни й захищав наше майбутнє. Щиро співчуваємо родині та близьким померлого військового та сумуємо із приводу непоправної втрати”, — пишуть на сторінці громади.

Вічна пам’ять всім полеглим захисникам.

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним полеглих воїнів.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору