Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Зухвала крадіжка на Волині: жінка втратила півонії через фейсбук

Саме в цій соцмережі волинянка похизувалась своїми квітами, та вже на наступний день їх зрізали хулігани. 

Повідомляє Інформатор, покликаючись на сайт новин Волині «Конкурент».

У селі Ворончин Доросинівської громади у жінки з подвір’я покрали усі півонії, якими вона похизувалася у фейсбуці за день до того.

Про це повідомила її донька у групі Доросинівська громада в фейсбуці.

Як написала пані Альона: “Вчора моя мама мала необережність виставити квіти, за якими Вона доглягає, лелеє, їх у групі громади. Сьогодні їх всіх зрізали. Невже Вам це принесе задоволення? Фото додаю, можливо закохана дівчинка,якій ці квіти були подаровані, побачить меркантильність свого кавалера, який не має можливості заробити на подарунок. Прикро, боляче, не потрібно так вчиняти!!! Фото квітів додаю, можливо хтось впізнає подарунок“.

Ще в березні Інформатор писав про те, як у Франківську двоє чоловіків та жінка понищили кущі самшиту нашого читача. Тоді цей випадок вандалізму потрапив на камери відеоспостереження.

Тоді чоловік теж шкодував за рослинами: “шкода, подивився по фото, висаджував ще в 2017 році, а квадрату та спіральному років 20. Скільки праці пішло, підливати, кропити від гусіні, підстригати, надати форми. Росли на подвір’ї, перасадив на вулицю, щоб було гарно. Ця падла алкашня все знищила. Треба заново висаджувати“.

Інформатор радить в таких випадках зразу звертатись до правоохоронних органів, щоб зловмисники були покарані за законом.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору