Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Зустріч з Олександром Тереном відбувається у Франківську

Сьогодні, 27 травня, на літнику Foodoteka відбувається публічне інтерв’ю з ветераном, письменником та автором інклюзивного тревелшоу “Відвал ніг або All інклюзив”. Про що спілкуються розповідає Інформатор з місця події. 

Повідомляє Інформатор.

Франківці прийшли поговорити з ветераном про військову службу, поранення, протезування, книгу та ютуб-проєкт “Відвал ніг або All інклюзив”.

Олександр поділився досвідом, як отримав інноваційні протези.

Також розповів про везіння на війні та важливість інклюзивності міст для маломобільних людей. Зокрема на зустрічі можна придбати книгу “Історія впертого чоловіка”, що вийшла друком у 2023 році.

Запитання Терену може поставити будь-хто з аудиторії, а розпочали інтерв’ю малеча з цілком серйозними питаннями, до прикладу, про мобілізацію.

Не минулося й без жартів. Коли модераторка Наталка Найда запитала, чи має Олександр на заміну “ноги”, той перерахував:

“є для бігу, є спортивні, є для бальних танців, для балету, для цвяхостояння…”. Відповідь ветерана викликала посмішки у присутніх.

Не минулося без запитання й про участь Олександра в “Холостяку”. Гостя запитала, які очікування в Терена від участі в проєкті, і той відповів:

“Це один з найбільших медіаресурсів, через який можна багато дуже змінювати. І, звичайно, це майданчик для того, щоб доносити дуууже багато позитивних ідей, позитивних змін. Ті мої цілі і мій шлях — це нормалізація ставлення до людей з інвалідністю, формування позитивного образу ветерана…Через це шоу вдасться зробити це на набагато ширший загал. Тобто, якщо прийшли зараз (ред. на подію) люди конкретно ті, які знають чому сюди прийшли, знають до кого прийшли, знають що будуть змінюватись і змінювати інших, то там зовсім інша аудиторія, до яких ти не достукаєшся ось такими заходами. І я сподіваюсь, що через цей проєкт можна буде достукатися”. 

Також Олександр не заперечує, що може зустріти однодумицю на “Холостяку”, яка стане чи то коханою, чи то подругою ветерану.

Дарія Нагорна

Читати також: Де та за скільки у Франківську понижують тротуари для людей з інвалідністю

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору