Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Зорі розповіли, що чекати прикарпатцям 28 травня

Комусь всесвіт рекомендує зустріч з рідними, комусь — мандрівку в печери. А ось що точно потрібно зробити усім знакам зодіаку, так це прочитати наш порадний гороскоп на сьогодні. 

Розповідає Інформатор.

Овен: Не забувайте про своїх рідних. Приділіть увагу найближчим людям, а саме, запросіть їх на сімейні посиденьки, організуйте пікнік та пригадайте історії з минулого. Зорі гарантують, що це стане чудовим спогадом.

Телець: Відмовтесь від солодкого на місяць. Всесвіт радить потурбуватися про своє здоров’я, а ось детальніше може почитати тут.

Близнюки: Час ваших днів народжень у розпалі, отож загадуйте найпотаємніші бажання і зорі гарантують, що вони збудуться.

Рак: Збадьоріться сьогодні зранку як слід, щоб бути максимально  продуктивними на роботі. А от після виконанної роботи відчуєте себе максимально задоволеними.

Лев: Зорі підказують, що вам час вирушити в подорож. Найближчий маршрут — це, авжеж, гори, проте не менш цікавими є й печери в Тернопільській області. Отож гайда в пригоди.

Діва: Зорі підказують, що сьогодні до вас у гості завітають Овни, тому займіться домашніми справами. Проте пам’ятайте, завжди потрібно відстоювати свої кордони. Якщо ви не готові до неочікуваних відвідувачів — не соромтесь перенести зустріч. Ментальний комфорт є один із запорук вдалого спілкування.

Терези: На вас чекає шопінг в торговому центрі. Нагадаємо про важливі покупки перед літом: спрей від комарів, захисні окуляри, капелюх чи бандана та сонцезахисний крем. Не забувайте захищати себе від палкого сонця, особливо, у мандрівках.

Скорпіон: До слова про мандрівки. Зорі підказують, що вам варто почитати наш матеріал “Перлина Карпат: Ворохта – місце історії та краси| фото”. Обережно, викликає нестримну жагу до подорожей Карпатами.

Стрілець: Ви сьогодні разом з Тельцями піклуєтесь про здоров’я, тому почніть ранок з розминки й краще на природі. Це може стати вашою корисною звичкою, що буде тримати в тонусі як тіло, так і мозок.

Козеріг: Вам зорі радять, попри початок робочого тижня, не втрачати можливостей для цікавого дозвілля. Запланувати тиждень допоможе наша Афіша подій у місті з 27 травня до 2 червня.

Водолій: Знайдіть гармонію у буденних справах. До прикладу, прибирати можна під улюблений трек, а похід до супермаркету перетворити на “каву” з подругою чи другом. Такі дії допоможуть не зациклитися на рутині.

Риби: Ваша комунікабельність зараз на максимумі, отож знайомтеся з новими людьми, не забувайте про вірних друзів, зателефонуйте рідним та відпочиньте разом з пухнастим улюбленцем. Не втрачайте енергію дарма.

А далі універсальна порада для всіх знаків зодіаку — це донат на ЗСУ.

Тож бережіть себе, читайте Інформатор та допомагайте військовим.

Головне фото згенероване ШІ. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору