Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Понищив майно та погрожував гранатою: на Прикарпатті правоохоронці затримали зловмисника

Понищив майно та погрожував гранатою: на Прикарпатті правоохоронці затримали зловмисника

29 травня, близько 19:20, власник одного з готелів у Коломиї звернувся до поліції з повідомленням про невідомого чоловіка, який увірвався до приміщення та почав нищити майно, використовуючи молоток.

Розповідає Інформатор покликаючись на правоохоронців

Правоохоронці Коломийського районного відділення поліції прибувши на місце події зіткнулися з активним опором з боку порушника. Ситуація загострилася, коли чоловік, тримаючи в руках предмет, схожий на бойову гранату Ф-1, погрожував її застосувати. Завдяки професійним та злагодженим діям поліцейських, зловмисника вдалося затримати.

В ході подальшої перевірки, експерти вибухотехнічної служби вилучили предмет, що нагадував корпус гранати Ф-1 з запалом. Також було знайдено молоток, пневматичний пістолет та мобільні телефони, які були направлені на експертизу.

Затриманим виявився 38-річний мешканець села Сопів, який був у стані наркотичного сп’яніння. Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності. Наразі правопорушника затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, а слідчі розпочали кримінальні провадження за статтями, пов’язаними з хуліганством та незаконним поводженням зі зброєю.

Поліція продовжує розслідування та встановлює походження вилученого боєприпасу. Що до дебошира вирішується питання про оголошення підозри. Незабаром суд має обрати запобіжний захід.

Читайте також: Верховинець, який поширював російську пропаганду проведе за ґратами 5 років

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору