Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Порадний гороскоп для всіх знаків зодіаку: що очікувати франківцям в останній день травня

Всесвіт підготував для кожного франківця порадний гороскоп. Відпочинок, робота, подорожі чи просвітницька діяльність? Що передбачили зорі саме для вас на 31 травня читайте далі.  

Пише від зірок Інформатор.

Овен: Час випити ранкової кави в улюбленій кав’ярні. Увімкніть улюблену музику, зробіть декілька глибоких вдихів, ковточок кави й знайдіть свій дзен в бурливості міста. 

Телець: Проведіть час з домашніми улюбленцями: вийдіть на прогулянку чи пограйтеся вдома.

Близнюки: Час поприбирати! Всесвіт радить вам очистити свій дім від непотрібних речей.

Рак: Готуйтесь до цікавих вихідних. Що ж, зорі радять вам підкорювати карпатські вершини. Обирайте: Говерла, Бребенескул, Петрос чи Піп Іван. Проте нагадуємо про правила безпечної подорожі, а саме звантажити мобільний застосунок “Порятунок у горах” та вивчити детально маршрут мандрівки. Не нехтуйте безпекою в горах!

Лев: Сьогоднішній день присвятіть медитації. Це дозволить вгамувати вир емоцій, очистить ваш розум та надихне на спокійний день. 

Діва: Сьогодні сходіть в театр на ліричну прем’єру “Змішані почуття”. Деталі можете дізнатися тут. 

Терези: Час приділити свою увагу близьким та рідним людям. Ніщо не замінить родинного затишку та підтримки близьких, тим паче, що так радить всесвіт. 

Скорпіон: Зорі віщують вам вдале завершення початих справ, але для цього треба добре попрацювати. Сконцентруйтесь на задачах та вирішуйте їх крок за кроком. Радимо почати з найважчих завдань і рухатись до легших. 

Стрілець: Час для сортування сміття. Щоб зберегти навколишнє середовище, дотримуйтесь принципів використання ресурсів. Тому час набувати нову звичку — використовуйте багаторазові шопери щоразу, коли вирушаєте в супермаркет. Хоч “пакет з пакетами” вже став чи не національною традицією, проте екологія України в наших руках. 

Козеріг: Сьогодні дощитиме увесь день, тому не забудьте взяти парасолю. Щоправда, погода така перемінна, що може й знадобитися капелюх від сонця. Що ж, останній день травня. 

Водолій: Зірки нагадують вам про важливість пам’яті та шани героям. Вшануйте загиблих і знайдіть час для моменту тиші. Ви можете подумки подякувати Героям за самопожертву, яку вони здійснили для нашої нації. А опісля — обов’язковий донат для ЗСУ. Наша допомога — це збереження життів наших захисників та захисниць. 

Риби: Сьогодні перевіряйте свої пристрої, які на електроенергії, бо за минулу добу вже дві пожежі стались в місті. Причина однієї з них — несправна проводка. На вас сьогодні відповідальність проінформувати інші знаки зодіаку про правила пожежної безпеки. 

А далі універсальна порада для всіх знаків зодіаку — це донат на ЗСУ.

Тож бережіть себе, читайте Інформатор та допомагайте військовим.

Головне фото ілюстративне. 

Читати також: “Маленьку фею” презентували у франківському театрі ляльок

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору