Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Погоня, стрілянина та румунський кордон: як прикарпатець разом зі спільниками намагався нелегально виїхати за кордон

Чоловіки не зупинили автівку на вимогу правоохоронців, тому почалась справжня погоня. Прикордонникам довелось застосувати зброю.

Повідомляє Інформатор.

Таку, без перебільшення, епічну історію розповіло Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у фейсбуці.

Днями, пізно ввечері, на одному з контрольних постів водія з пасажирами намагались зупинити прикордонники для перевірки. Проте той вдарив по газах та на великій швидкості продовжив рух.

Прикордонники почали переслідування автівки та змогли заблокувати її неподалік кордону. Тоді “перевізник” та пасажири дались навтьоки.

Щоб зупинити порушників правоохоронці зробили декілька пострілів вгору. Після затримання з’ясували, що водій, місцевий мешканець, хотів незаконно переправити за кордон жителів Київської, Львівської та Івано-Франківської областей.

Така “мандрівка” коштувала від 6 до 8 тисяч євро.

Як повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон:

“також встановлені дані головних організаторів схеми. Відносно них до Національної поліції направлено повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України. Водія, який виступав в ролі провідника, затримано в порядку статті 208 КПК України. Стосовно решти затриманих складені протоколи за статтями 204-1 та 185-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення”.

Читати також: Запустив салют – отримав протокол: чим завершилась історія з феєрверками в Калуші

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

 

Нагору