Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що віщують зорі франківцям: гороскоп на 3 червня

Що віщують зорі знакам зодіаку: гороскоп на 3 червня

Кажуть, як розпочнеш понеділок, так і проведеш цілий тиждень, тож починайте його правильно з донатів на ЗСУ та помічного гороскопу.

Повідомляє Інформатор

Овен: На календарі вже літо, тому саме час планувати відпустку. Можете почати з відвідин театру. Зорі підготували для вас розклад вистав у нашому драмтеатрі.

Телець: Розпочався новий тиждень, щоб ви не плутались у днях зорі рекомендують встановити на свій пристрій календар з найкращими краєвидами нашого міста.

Близнюки: Сьогодні піднебесся віщує вам похід у квітковий магазин. Придбайте найкращі півонії для себе, або близької вам людини. А зорі підкажуть, де та за скільки їх можна купити в Івано-Франківську.

Рак: Якщо ви абітурієнт, то інформація про те, що можна записувати у чернетку під час НМТ точно стане вам у пригоді. Якщо ж ви не абітурієнт, то розкажіть цю новину вступнику.

Лев: Сьогодні вам варто проявити всю свою силу й задонатити на ЗСУ більше, ніж зазвичай.

Діва: Зорі віщують вам продуктивний день. Вам доведеться багато спілкуватися, обмінюватися ідеями та працювати в команді. Тому проявіть себе. Всесвіт вірить у вас, а ви — вірте у себе!

Терези: Ви знаєте, що на Гуцульщині вже збирають суницю? Тому відправляйтеся в гори по ягоди та гриби. Це допоможе впоратися зі стресом.

Скорпіон: Сьогодні точно ваш день. Ви вдало виконаєте всі завдання, ще й отримаєте приємний бонус від керівництва.

Стрілець: Не бійтеся виходити із зони комфорту. Подавайтеся на різні грантові програми та відкривайте власну справу. Тут зможете отримати всю детальну інформацію.

Козоріг: Сьогодні зорі радять заснути швидше, адже світла не буде до 24:00. Тому саме час відновлювати режим сну. Повірте, ваш організм віддячить вам.

Водолій: Щоб не вигорати емоційно, працюйте методично та в міру своїх можливостей. Тоді результати не змусять себе чекати.

Риби: Сьогодні день велосипедиста. Тож діставайте свій двоколісний транспорт і прокатайтеся вечірнім містом. Тільки пам’ятайте про дотримання ПДР.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас. Тож бережіть себе, вірте в Україну та у наших захисників.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору