Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Запустив салют – отримав протокол: чим завершилась історія з феєрверками в Калуші

Нагадаємо, що 1 червня місцевий мешканець запустив феєрверки о 2 годині ночі. Це відбулось в ту саму ніч, коли Україну вчергове атакував ворог як БПЛА, так і ракетами, через що постраждав об’єкт інфраструктури. Поліція знайшла чоловіка, що вирішив влаштувати “шоу”, й продавця піротехніки. 

Повідомляє Інформатор, покликаючись на ГУ НП.

Співробітники Калуського РВП зробили поквартирний обхід та опитали свідків.

Вдалось встановити як місце, з якого порушник запускав феєрверки — п’ятиповерховий будинок. Так й особу “фаєрмена”. Ним виявився 40-річний раніше судимий чоловік. Як відомо, він мешкає неподалік. На нього склали протокол за ст. 173 КУпАП.

Також вдалось знайти й калушанина, який продав піротехніку. Ним виявився 49-річний чоловік, на якого склали протокол за ст. 195-6 ч. 1 КУпАП.

Фото взято від поліції

Фото взято від поліції

Як писали наші колеги з редакції в Калуші:

“Сьогодні, 1 червня, орієнтовно, о 1:50, невідомі особи щось святкували й у комендантську годину запустили салюти. Трапилось це серед житлових будинків на вулиці Рубчака. Місцеві жителі діляться, що звуки від салютів у комендантську годину неабияк налякали та були схожими на звуки стрільби чи вибухів”. 

Тоді поліцейські виявили залишки піротехнічних засобів на даху багатоквартирного будинку.

Інформатор нагадує, що під час воєнного стану на території України діє заборона на використання салютів, феєрверків та петард! Святкуйте відповідально.

Головне фото взято в поліції області. 

Читати також: Оновлено: пожежа в Галичі сталась на підприємстві | фото

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору