Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Лікарня для ведмежат, польова кухня та навчання з такмеду: воркшоп Мрія-Дія відбудеться у Франківську

9 червня з 12:00 до 18:00 франківців запрошують на цікавий івент, та ще й з благодійною метою. Також до події приєднаються військові. Деталі далі. 

Повідомляє Інформатор.

Отож вікових обмежень немає, взяти участь може будь-хто за попередньою реєстрацією.

Воркшоп відбуватиметься блоками:

з 12:00 до 14:00 починається подія з лекції професора Вадима Сулими про домедичну допомогу, зокрема приєднаються й українські ветерани в майстерні незламних. Також студенти-медики та інтерни проведуть інструктаж навичок ПМД;

з 14:00 до 18:00 заплановані настільна гра, польова кухня, стрільба з лука, пластові гутірки, фотовиставка та керамічна майстерня;

з 13:00 до 16:00 малеча зможе побувати у лікарні для ведмежат, а також для всіх охочих — клуб настільних ігор;

з 16:00 до 18:00 триватимуть пластові гутірки, стрільба з лука, знайомство з простором захисників та захисників “Мрія Дія” та діятиме благодійна крамничка.

Як повідомила одна з кураторок, такий івент має допомогти в адаптації суспільства до потреб військовослужбовців, особливо, з пораненнями.

“На події буде присутній Андрій Смоленський, військовий, який втратив цілковито зір та обидві руки. Він був командиром аеророзвідки… Він буде модерувати ту частину, в якій військові будуть ділитися своїм досвідом. Будемо говорити про реакцію суспільства на військових, про те, що болить військовим. Тобто буде зона для питань-відповідей, одкровень”.

Надія стверджує, що однією з мрій є скорочення дистанції між військовими й цивільними завдяки цьому заходу зокрема. Також 9 червня презентують простір “Мрія Дія”, де будуть діяти профорієнтаційні програми, програми з відновлення, юридична підтримка й інші ініціативи, які допоможуть закрити потреби військових та їхніх родин.

Для участі потрібно зареєструватися за покликанням вище.

Реєстраційна форма для участі у вишколі

Щоб долучитися до події, потрібно зробити будь-який донат на “На облаштування простору для захисників та захисниць”. Реквізити можна знайти в реєстраційній формі.

Читати також: Насичений тиждень: афіша подій в Івано-Франківську 3-9 червня

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору