Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Облаштують пандус, бо Monatik та Терен не змоги заїхати до закладу в Луцьку

В популярному ресторані міста облаштують пандус після інклюзивної інспекції зірок. Про це повідомили на сторінці закладу в інстаграмі.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на сайт новин Волині «Конкурент».

«КУЛЬТ радий повідомити, що найближчим часом ми реалізуємо проєкт з будівництва пандуса.Вважаємо, що це надзвичайно важливо – піклуватись про доступність для всіх наших відвідувачів. Тому пандус зробить наш заклад зручнішим для людей з інвалідністю, батьків з дитячими візочками та літніх людей», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що під час зйомок програми «Відвал ніг або All інклюзив» співак з Луцька Дмитро Монатик та протезований військовий Олександр Терен (Будько) перевіряли Луцьк на доступність. Вони відвідали чимало локацій на кріслі колісному, у тому числі хотіли потрапити до ресторану «Культ», проте біля входу там був відсутній пандус чи кнопка виклику. Тож всередину потрапити хлопцям не вдалося.

Крім того, відомо, що під час зйомок програми Монатик ледь зміг потрапити в Луцький замок.

Що ж, очікуємо й перевірку Франківська на інклюзивність. Тим паче, що нещодавно Олександр Терен був гостем двох заходів в місті: публічного інтерв’ю та панельної дискусії про працевлаштування ветеранів.

Читати також: У Франківську студентки допомагають одноліткам досліджувати психічне здоров’я

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору