Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Більше не “секретні”: громаді Тлумача відкрили доступ до документів

Офіційні документи більше не “секретні”: громаді Тлумача відкрили доступ до документів

5 червня, відбулася тридцять шоста сесія Тлумацької міської ради, на якій розглянули 30 питань. Усі прийняті рішення вже опубліковані на сайті.

Повідомляє Інформатор

Нагадаємо, раніше на сайті Тлумацької міської не публікувалися певні документи.

Близько місяця тому Інформатор зафіксував, що самих проєктів та рішень сесій, розпоряджень міського голови та низки інших нормативно-правових документів не публікували (або публікували частково). Сьогодні ж вони є.

Скрін сайту Тлумацької міської ради — розділ “Офіційні документи”.

Скрін сайту Тлумацької міської ради за 10 травня 2024 року

На сайті з’явився розділ “Офіційні документи”, в якому наразі розміщені практично всі нормативно-правові документи, у тому числі — проєкти рішень за 5 червня 2024 року та рішення за 25 квітня 2024 року, яких раніше знайти було неможливо.

Скрін опублікованих рішень 36 сесії за 5 червня 2024 року

Скрін 35 сесії міської ради за 24 квітня 2024 року

Також помітно зміни у візуальній складовій сайту: тепер текст з головної сторінки не “налазить” на всю інформацію з будь-якого розділу, як це було раніше.

Нижче наводимо попередній скрін:

Зараз візуальна складова сайту виглядає так:

У пресслужбі Тлумацької міської ради Інформатору підтвердили, що візуальну складову сайту поліпшили та відкрили розділ “Офіційні документи”. Розділ цей був ще від початку діяльності міської ради, але останнім часом був закритий. Зараз доступ до нього відновили.

“Даний розділ був. Все фіксувалося від початку діяльності Тлумацької міської ради. Просто тепер відкрили. Також ми звернулися (ред. Тлумацька міська рада) до розробника, який усунув візуальну неточність, яка дійсно заважала”, — прокоментували у пресслужбі Тлумацької міської ради.

Інформатор вітає такі зміни та сподівається, що надалі Тлумацька міська рада матиме менше проблем, пов’язаних із публічністю.

На головному фото вид на центр міста Тлумач. 

Христина П’ятнюк 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

https://t.me/if_informator

Нагору