Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Терезам дивитися “Бембі”, ракам на акцію: гороскоп на 9 червня

Терезам дивитися на "бембі", ракам на акцію: гороскоп на 9 червня

Неділя — це день спокою та гармонії. Щоб день був вдалим треба щось цікаве почитати. Зорі рекомендують наш помічний гороскоп.

Повідомляє Інформатор

Овен: Цей день ідеально підходить для активного відпочинку. Похід, велосипедна прогулянка або спортивний захід будуть доречними. Зорі рекомендують відвідати цей воркшоп. Повірте буде дуже активно та корисно.

Телець: Завтра вже понеділок, тому сьогодні уникайте перевантаження і знайдіть час для душевного релаксу історія про Надвірнянський замок це саме, те що потрібно.

Близнюки: Проведіть сьогоднішній день з родиною або займіться домашніми справами. Ваш дім стане вашим притулком, де ви зможете знайти спокій і комфорт. Спробуйте нові рецепти або перегляньте улюблені фільми разом з близькими.

Рак: Завтра на Прикарпатті розпочинається тиждень донорства. Зорі кажуть, що вам треба зробити добру справу та долучитися до акції, цим самим ви можете врятувати не одне життя.

Лев: Якщо ви фанат футболу, то вас точно зацікавить, хто стоятиме на воротах, хто буде в нападі та захисті від України. Якщо ж ви не цікавитеся футболом, то може розказати цю інформацію тому, хто від нього фанатіє.

Діва: Перед насиченим робочим тижнем зорі рекомендують вам розслабитися. Заплануйте візит до спа, приготуйте смачну вечерю вдома або відвідайте цікаву подію. Зорі вже підготували перелік подій у нашому місті.

Терези: Сьогодні зорі вам напророкували “милу тваринну терапію” подивіться на милих “бембі” з Волині, або ж мультфільм “Бембі” – це допоможе відновити гармонію та сили.

Скорпіон: Оскільки сьогодні знову дощова погода, всесвіт нагадує вам про парасольку.

Стрілець: Всесвіт нагадує про ранковий донат, а поки ваші донати надсилаються принагідно можете почитати ексклюзивне інтерв’ю з бійцями Інтернаціонального легіону.

Козоріг: Початок тижня вимагатиме від вас терпіння і послідовності. Ваші зусилля скоро дадуть плоди, тож не поспішайте. Зосередьтеся на довгострокових проєктах і не забувайте про планування.

Водолій: Сьогодні міжнародний день друзів, тому гайда із ними на зустріч. Гуляйте, співайте, дуркуйте, словом присвятіть цей день найкращими та найближчим людям.

Риби: Приєднуйтеся до Водоліїв. У вас напевно є друзі з таким знаком зодіаку.

Пам’ятайте, що гороскопи – це лише загальні поради, які можуть бути або не бути актуальними для кожної окремої особи. Важливо слухати себе та власну інтуїцію. Бережіть себе та читайте Інформатор.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору