Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Стрільцям головне не заснути на роботі: що віщують зорі франківцям 10 червня

Стрільцям головне не заснути на роботі: що віщують зорі франківцям 10 червня

Стартував новий робочий тиждень, щоб він був вдалий треба його правильно розпочати. Тож у новий день беріть з собою гарний настрій та наш помічний гороскоп.

Повідомляє Інформатор

Овен: Цей тиждень у вас розпочнеться динамічно. Буде багато роботи, але ви все виконаєте на “ура”. Зорі нагадують про 15 хвилинну перерву між виконанням робочих завдань.

Телець: Сьогодні вам слід прибрати своє робоче місце. Така незначна фізична активність покращить ваше самопочуття.

Близнюки: Для вас зорі приготували ранкову пробіжку. Не полінуйтеся сьогодні встати раніше та пробігти кружечок навколо озера, чи парку.

Рак: Сьогодні всесвіт підгодовував для вас похід в “Меморіальний сквер” там з самого ранку собачники вигулюють свого улюбленця, деякі з собань ну дуже люблять позувати на камеру та проявляти свою акторську майстерність. Як це все відбувається можна побачити тут.

Лев: Цей день потребуватиме вашої дисциплінованості та організованості. Зосередьтеся на довгострокових проєктах і не бійтеся брати на себе додаткові обов’язки. Ваші старання будуть помічені й оцінені керівництвом у повному обсязі.

Діва: Сьогодні зорі пророкують вам гармонійний та спокійний вечір. Разом з коханою людиною приготуйте ситну вечерю, ввімкніть на фоні улюблений фільм та зануртеся у цю романтику.

Терези: Завтра перед роботою не забудьте погодувати вашого домашнього улюбленця. Якщо ж його не маєте, то пригостіть смачненьким безпритульних тваринок. Їх, на жаль, у нашому місті багацько.

Скорпіон: Сьогодні ви будете в центрі уваги, тому одягніть найкращу річ з вашого гардероба. Цей день стане початком вашого успіху.

Стрілець: У цей день вам варто зберігати баланс між роботою і відпочинком. Пам’ятайте про вигорання, щоб цього не трапилося ввімкніть спокійну музику, заплющте очі та подумайте про щось прекрасне. Головне не засніть на робочому місці!

Козоріг: Понеділок для вас – це день можливостей. Зорі кажуть, що сьогодні у вас є можливість неабияк допомогти нашим захисникам. Знаєте як? Треба задонатити.

Водолій: Сьогодні вам треба побути наодинці. Також можете зайнятися йогою чи потанцювати. Присвятіть цей день лише собі.

Риби: Зорі нагадують про дедлайни, тому найперше виконайте термінові проєкти, завдання, поки що не беріть на себе додаткові обов’язки.

Пам’ятайте, що гороскопи – це лише загальні поради, які можуть бути або не бути актуальними для кожної окремої особи. Важливо слухати себе та власну інтуїцію. Бережіть себе та читайте Інформатор.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору