Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Водоліям та Рибам у чан, або сауну: гороскоп на 14 червня для франківців

Водоліям та Рибам у чан, або сауну: гороскоп на 14 червня для франківців

Щоб тиждень завершився вдало, треба його вдало почати. Зорі найперше рекомендують подякувати нашим захисникам. Можна це зробити у будь-який можливий спосіб, але найкраще у вигляді донатів. Два — почитати щось приємне, наприклад наш помічний гороскоп. 

Повідомляє Інформатор

Овен: За “лічені” години будуть вихідні. Тому сьогодні спробуйте виконати всі заплановані завдання, щоб на вихідних ви могли максимально відпочити.

Телець: Зорі для вас підготували мистецький вечір. Після важкого робочого тижня займіться малюванням, це допоможе відновити гармонію. Для натхнення можете відвідати цю виставку.

Близнюки: Сьогодні піднебесся напророкувало вам риболовлю. Тому відправляйтеся на найближчий для вас став або річку, а поки ви обираєте місце для риболовлі можете подивитися якого “монстра” впіймав рибалка з Рівного. Зорі кажуть, що вас теж очікує такий улов.

Рак: Всесвіт підготував для вас пішу прогулянку містом, пройдіться тими вуличками, на яких ви раніше не бували може щось цікаве там побачите, або дізнаєтеся. Якщо втомитеся можете присісти біля Опанаса Заливахи, ви його точно знаєте, якщо не знаєте тут підказка, хто цей загадковий чоловік. Спойлер! Він знається на мистецтві.

Лев: Піднебесся каже, що ці вихідні ви можете провести в місці спокою, яке знаходиться за межами міста. Тут підказка, де саме це місце.

Діва: Скоро в місті здорожчає проїзд у комунальному транспорті, тому зорі рекомендують більше ходити пішки, це не тільки корисно для здоров’я, але й для гаманця.

Терези: Знаєте, що? Наші захисники теж люблять каву… у вигляді донатів. Тому сьогодні, коли купуватимете чергову каву чи інший смаколик закиньте кілька гривень на ЗСУ. Це дуже допоможе у протистоянні з ворогом, принагідно можете почитати історію захисника з Франківська.

Скорпіон: Для вас зорі підготували відвідини друзів, але цього разу вони прийдуть до вас у гості, тому не забудьте прибрати в домі.

Стрілець: Якщо ви раптом не знаєте як завершити цей буденно-буремний тиждень, то зорі саме для вас підготували перелік цікавих подій у нашому місті. Тому беріть за руку коханого чи кохану, можна і колегу по роботі й гайда корисно відпочивати.

Козоріг: Ці вихідні будуть наповнені мріями та творчістю. Можливо, ви знайдете натхнення у музиці, мистецтві або літературі. Ваша душа прагне прекрасного та магічного.

Водолій: Щорічно 14 червня світ відзначає неофіційне, проте приємне свято – Міжнародний день ванни (лазні). Тому беріть друзів та гайда в лазню, або чан. “Попарте” їх добряче. Вони будуть вам вдячні.

Риби: Приєднуйтеся до Водоліїв, або будьте ініціатором приємного завершення тижня.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас. Тож бережіть себе, вірте в Україну та у наших захисників.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору