Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Не «хабарники», не «ухилянти» і не «родичі генералів»: історія військовослужбовця з Франківського ТЦК

Сержант Віктор 24 лютого 2022 року добровільно приєднався до лав ЗСУ та захищав країну у складі окремого піхотного батальйону.Чоловік зараз служить командиром відділення роти охорони в ТЦК Івано-Франківської області. 

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Івано-Франківський центр комплектування та соціальної підтримки.

Віктор був на фронті майже 2 роки. Сам родом з Тернопільщини, в перший день повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на фронт. Служив у складі окремого піхотного батальйону 42-ї окремої механізованої бригади на Донеччині.

Після бойового злагодження кулеметний взвод, який очолював боєць, був передислокований в район Серебрянського лісу. Віктор та його побратими тримали позиції поблизу Кремінної та Бахмута.

Чоловік був виведений на відновлення у зв’язку із захворюванням серця.  Зараз він залучається до виконання мобілізаційних завдань.

“Незважаючи на поодинокі випадки непорозумінь з місцевим населенням старається донести свій наратив і пояснювати важливість цих процесів для перемоги України, адже ресурс людей, які пішли воювати з перших днів не безмежний і їм потрібна заміна. Вважає, що перемагати потрібно на полі бою, адже не має віри ворогу та домовленостям. Це одна з сотень історій військовослужбовців ТЦК. Не «хабарники», не «ухилянти» і не «родичі генералів». Справжні герої, які отримали поранення, мають бойовий досвід і з об’єктивних причин не можуть продовжити подальшу службу на передовій. Проте продовжують служити Україні”, – повідомляє ТЦК та СП Франківська.

Читати також: Перший рекрутинговий центр відкрився у Франківську: як це працює і в чому відмінність від ТЦК

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору