Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Стрільцям на вечірню прогулянку, Ракам на пікнік: що віщують зорі франківцям 16 червня

Стрільцям на вечірню прогулянку: що віщують зорі франківцям 16 червня

Всесвіт підготував для кожного франківця помічний гороскоп. Що передбачили зорі саме для вас на 16 червня читайте далі. 

Повідомляє Інформатор

Овен: Сьогодні зорі підготували для вас похід у ліс. Не просто так, а по гриби. Щоправда, багато їх немає, але на грибну юшку вистачить.

Телець: Днями розпочалося Євро-2024. Тож вечір неділі можете провести за переглядом футболу. Зорі вже знають, де його можна подивитися. 

Близнюки: Можете приєднуватися до перегляду. А також принагідно подивіться майстер-клас зі спарингу від чемпіона світу в легкій вазі за версією WBO Дениса Берінчика. До слова він вчора був в Івано-Франківську.

Рак: Неділя буде для вас днем релаксу та спокою. Організуйте пікнік на березі річки. Ввімкніть легку музику та насолоджуйтеся шумом та хвилями річки. Це допоможе вам зняти напругу і підготуватися до нового тижня.

Лев: На щастя сьогодні світло не вимикатимуть, тому сміло можете закидати речі в пральну машину та вмикати її.

Діва: Сьогодні в Україні відзначають день батька. Тож не забудьте привітати та потішити вашого татуся подарунком.

Терези: Всесвіт радить провести цей день на одинці з собою. Збігайте у магазин по відерко морозива, вмостіться на гойдалку та насолоджуйтеся моментом.

Скорпіон: Завтра на вас очікує насичений робочий день. Тому сьогодні треба добряче відпочити. Не думайте про погане. Краще подивіться якусь комедію.

Стрілець: Сьогодні в місті без опадів, тому вирушайте на вечірню прогулянку. Прислухайтеся до вуличних музик, можете й підтанцьовувати. Наберіться позитивних емоцій на два дні вперед.

Козоріг: Не забудьте перед роботою зачесатися, адже завтра на вас очікує зустріч з давнім знайомим чи знайомою.

Водолій: Сьогодні зорі віщують вам активний день. Візьміть участь у спортивних заходах або вирушайте на активну прогулянку. Покличте друзів і пробіжіть коло-два навколо озера. Це допоможе набратися енергії перед новим робочим тижнем.

Риби: Неділя  — це день добра та милосердя. Тож використайте його для підтримки ЗСУ. Організуйте збір чи якусь благодійну акцію. Ваша лідерська позиція надихне інших приєднатися до цієї важливої справи.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас. Тож бережіть себе, вірте в Україну та у наших захисників.

Головне фото ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору