Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Інформатор вітає татусів з Днем батька!

Саме сьогодні в Україні святкують День батька! Це чудова нагода сказати своїм татусям, як ви їх любите та цінуєте. Інформатор підготував щемливі привітання, тож надсилайте своїм найріднішим, а краще — скажіть особисто й міцно обійміть за нагоди. 

Повідомляє Інформатор.

Татусю, з Днем Батька! Нехай ваша життєва дорога буде повна світлих моментів з рідними, успіхів у кар’єрі і здійснення всіх мрій. Бажаю вам найвищих висот у всьому, що ви робите, та невичерпного випромінювання позитивної енергії! 

Любий батьку! Вітаю зі святом! Нехай ваша відданість службі буде завжди винагороджена, а ваші зусилля – відзначені усією країною. Бажаю вам здоров’я, сил та міці стояти далі на захисті нашої Батьківщини! 

Тату, вітаю зі святом! Ви – мій найкращий друг і найвірніший захисник. Нехай ваше життя буде наповнене незабутніми моментами і гордістю за свої досягнення. Бажаю вам щастя, удачі і безмежної любові!

Любий татусю! З Днем Батька! Ви завжди були моїм героєм і прикладом справжнього чоловіка. Нехай ваша сила, мудрість і невичерпна енергія завжди супроводжують вас. Бажаю здоров’я, щастя і найтепліших обіймів!

Шановний татусю! З Днем Батька! Нехай ваша мужність і сила духу завжди ведуть вас до перемоги, а ми — ваша сім’я, завжди будемо пишатися вами. Бажаємо міцного здоров’я, терпіння і підтримки на передовій!

Також татусів привітає й Інформатор!

Любі батьки! Ви проявили мужність у найважчі часи! Сьогодні ви наче Атланти, що тримають світ на своїх плечах, і не даєте незгодам зашкодити вашим сім’ям як у цивільному житті, так і під час військової служби. Ви оберігаєте дитинство ваших дітей, ви є силою для ваших дружин! Нехай у ваших сім’ях завжди буде злагода! Бажаємо, щоб життя було наповнене незабутніми моментами з дітьми, теплом родинних обіймів і натхненням у всіх починаннях. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87 

Нагору