Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Євро-2024. Україна програла у першому матчі Румунії — 0:3

Євро-2024. Україна програла у першому матчі Румунії — 0:3

У понеділок, 17 червня, у Мюнхені збірна України у 1-му турі чемпіонату Європи з футболу програла Румунії з рахунком 0:3

Розповідає Інформатор

Україна та Румунія зустрічалися у 1 турі в Мюнхені. Команда Сергія Реброва перед стартовою грою турніру мала кадрову проблему. Через травму, отриману в товариському матчі з Молдовою, на поле не вийшов основний лівий захисник Віталій Миколенко. Його у стартовому складі замінив Олександр Зінченко.

Україна непереконливо розпочала гру та пропустила першою на 29-й хвилині. Микола Матвієнко забарився з рішенням поблизу воріт, Андрій Лунін під пресингом невдало вибив м’яч на Денніса Мана, румун відпасував на Ніколає Станчу, який з-за меж карного майданчика завдав точного удару у верхній лівий кут воріт.

По перерві Румунія продовжувала володіти ініціативою. Другий гол у ворота українців залетів на 53-й хвилині, коли вони пропустили швидку контратаку, яку ударом в нижній кут завершив Разван Марін. До розгромного на 57-й хвилині рахунок довів Деніс Дрегуш, який з близької відстані переправив м’яч у сітку після проходу та передачі Денніса Манна.

Україна програла Румунії 0:3.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору