Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ракам готуватися до приходу тещі або свекрухи: гороскоп на 20 червня

Ракам готуватися до приходу тещі або свекрухи: гороскоп на 20 червня

Всесвіт підготував для кожного франківця помічний гороскоп. Що кого очікує? Дізнаєтеся у матеріалі.

Повідомляє Інформатор

Овен: Сьогоднішній день для вас завершиться максимально швидко, ви навіть не встигнете моргнути як вже вихідні. Тому постарайтеся сьогодні виконати всі заплановані завдання.

Телець: Сьогодні ви можете відчувати легку втому, тому не забувайте про перерви, тим паче сьогодні День перерви. Відкладіть на 15 хвилин всі справи й сходіть по щось смачненьке. Це поверне вам наснагу до роботи.

Близнюки: Всесвіт каже, що вам треба відпочити. Тому по приходу до дому наберіть повну ванну води, запаліть ароматичні свічки, бо світла не буде, ввімкніть спокійну музику та насолодіться цим моментом.

Рак: Зорі підготували для вас музично-літературну експресію. Там ви зможете розділити з іншими свою любов до музики. На вас очікують незабутні емоції.

Лев: Ви ще встигаєте на Український Шекспірівський фестиваль. Завтра якраз показуватимуть “Ромео і Джульєтту”, тому беріть за руку кохану людину і йдіть в театр. Це буде ідеальним завершенням робочого тижня.

Діва: Проведіть сьогоднішній вечір з користю. Почитайте якусь книгу, пробіжіть коло-два навколо озера вам треба перезарядитися. Легка фізична активність це саме, те що потрібно.

Терези: Піднебесся підготувало для вас список добрих справ, які сьогодні треба обовязково виконати. Перша в списку і найважливіша справа, це донат на ЗСУ. Тут збирають на дрони для 3 ОШБР.

Скорпіон: Сьогодні знову дощитиме, тому захопіть парасольку.

Стрілець: Вам піднебесся нагадує про безпритульних тваринок. Їм потрібна ваша допомога. Придбайте корм, крупу, смаколики привезіть їх у Дім сірка. Чотирилапі друзі будуть дуже вам вдячні.

Козоріг: Можете приєднуватися до Стрільців, принагідно можете собі придивитися до майбутнього домашнього улюбленця.

Водолій: Сьогодні вам варто присвятити день родині та відпочинку вдома. Зателефонуйте до рідних. Вони вас потребують.

Риби: Не забудьте винести сміття. Раптом свекруха або теща зайдуть в гості. Треба бути готовими до раптових візитів.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас. Тож бережіть себе, вірте в Україну та у наших захисників.

Головне фото ілюстративне. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору