Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Порадний гороскоп для франківців на 21 червня

Франківцям сьогодні зорі віщують зробити останній ривок до таких бажаних вихідних, та все ж рекомендують і залишити час для себе.

Повідомляє Інформатор.

Овен: Для вас сьогодні сприятливий день, щоб  ввести у свою щоденну рутину нову корисну звичку. Ми пропонуємо вам щонайменше пів години на день слухати аудіокниги. Спробуйте саме сьогодні.

Телець: Зорі бачать, що вам час більше відпочивати на природі, а літо саме для цього і пасує. Радимо спробувати водний спорт на міському озері, адже це точно освіжає.

Близнюки: Всесвіт підказує, що в п’ятницю, хоч це і дуже важко, та все ж треба сконцентруватися на робочих завданнях. Так ви зможете увійти у вихідні зі спокійною душею. P.S. здається, це нашепотів зорям ваш бос чи директорка.

Рак: Вам час отримати задоволення від кінематографа. Влаштуйте вечір фільмів з коханою людиною чи друзями.

Лев: Почніть свій день з подяки нашим захисникам. О 9 годині ранку виділіть час на щоденну хвилину мовчання, а потім зробіть донат на дрони для 3 ОШБ.

Діва: Знайдіть час для медитації, йоги або просто тихого читання. Зорі радять вам звернути увагу на свій емоційний стан та приділити увагу психологічному здоров’ю. Використайте цю можливість, щоб знайти гармонію.

Терези: Вам зорі радять посмакувати сінабонами в улюбленій кав’ярні. Почніть свій день приємно, щоб таким він і тривав.

Скорпіон: Всесвіт бачить, що вам час попрацювати руками. Наведіть лад вдома, поскладайте усі речі та організуйте собі куточок естетичного задоволення. А також не забудьте придбати свічки.

Стрілець: Зорі рекомендують почати ведення власного щоденника. Пишіть туди свої цілі, яких ви бажаєте досягнути найближчим часом. Так ви зможете досягнути звершень через невеличкі кроки, а планування стане тільки в нагоді.

Козоріг: Досліджуйте нові місцевості. Радимо організувати пікнік біля озера неподалік Дем’янового Лазу, а також дізнатися більше про трагічну історію урочища.

Водолій: Організуйте домашній спа-день. Прийміть ванну з бульбашками сьогодні ввечері, після якої відразу лягайте відпочивати. Це допоможе зняти напругу через нелегкий робочий тиждень.

Риби: Відчуйте себе зіркою. Організуйте собі фотосесію на вихідних в об’єктиві чи то друзів, чи то професійного фотографа. Це нагадає вам про любов до себе.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас. Тож бережіть себе, вірте в Україну та у наших захисників.

Головне фото ілюстративне. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору