Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Порадний гороскоп для всіх прикарпатців на 22 червня

Ранок сьогодні почався геть не з суботнього релаксу та попри це маємо бути вдячними нашим Повітряним Силам України за захист. На щастя, ворожа атака минулась без жертв, а ми підготували гороскоп з порадами, як впоратися зі стресом. 

Пише Інформатор.

Овен: Зробіть дихальні вправи, щоб подолати відчуття тривоги. Що потрібно робити? Вдихніть через ніс, доки ваші легені майже не заповняться повітрям. Зробіть паузу, потім знову вдихніть. Зробіть паузу, потім повільно видихніть через ніс. Повторюйте протягом п’яти хвилин.

Телець: Ви сьогодні відповідальні за енергостан у вашій сім’ї. Проконтролюйте, щоб всі пристрої були заряджені, зокрема павербанки, оскільки “Укренерго” змінило графіки вимкнень.

Близнюки: Проведіть час сьогодні разом зі своїми рідними. Приготуйте для них смаколики на вогні, бажано, на березі Бистриці. Кажуть, вода заспокоює.

Лев: Віддайте увесь негатив на спортивне навантаження. Можете зробити розминку в парку чи проїхати з 10 кілометрів навколо міста. Такі активності “вивітрюють” негатив з голови.

Діва: Ваше заспокоєння сьогодні полягає в допомозі іншим, тому ми пропонуємо вам долучитися до доброї справи.  Допоможіть військовослужбовцю з Калущини Ігорю Лещишину зібрати кошти на операцію.  Історія бійця за покликанням.

Терези: Придбайте сьогодні дрібничку, яка гарантовано поліпшить вам настрій. Це може бути екзотичний фрукт, аксесуар чи доглядовий засіб для авто. Маленькі радощі допомагають підтримувати емоційний стан.

Скорпіон: Вам зорі пропонують виконати наступні кроки: готуєте домашній лимонад та охолоджуєте в холодильнику, далі вдягаєтесь в легкий одяг та берете сонцезахисний крем, готуєте домашніх улюбленців до прогулянки, прихоплюєте іграшки, плед, книгу та навушники й гайда до річки чи в парк. Також радимо зробити декілька фото на згадку.

Стрілець: Вам час зайнятися плануванням вільного часу, щоб провести його з користю. А ввечері запрошуйте друзів чи коханих на домашні посиденьки за переглядом кіно.

Козоріг: Вам зорі радять вирватися на день-два в гори. Активний відпочинок чи ні, обирайте самі, проте поєднатися з природою вам конче необхідно.

Водолій: Всесвіт підказує, що на вас чекають городні справи. Час сапати картоплю, а опісля — насолоджуйтесь виконаною робою з горням домашнього компоту та черешнями.

Риби: Ви маєте приєднатися до сільської суботи Водоліїв. Саме зараз цвітуть липи, тому встигніть насушити цвіт на зиму. Повірте, потім ви подякуєте собі за це холодного зимового вечора.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас. Тож бережіть себе, вірте в Україну та у наших захисників.

Головне фото ілюстративне. 

Читати також: Зворушлива історія: на сцені Франківського драмтеатру акторці освідчився коханий

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору