Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Пошкодження університету нафти і газу у Франківську після ворожого удару: фоторепортаж

Пошкодження університету нафти і газу у Франківську після ворожого удару: фоторепортаж

22 червня, День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни — день пам’яті в Україні, день, коли росія вкотре нагадує, що таке війна. Сьогодні удосвіта ворог атакував територію України, на жаль є влучання по університету Нафти і газу. Як виглядає заклад після ворожої атаки, далі у нашому фоторепортажі.

Інформатор ділиться предметними світлинами з університету, де зараз відбуваються роботи з розчищення території.

Детально про наслідки атаки ми розповіли у цій статті. Також розповіли, які документи потрібно подати для отримання компенсації за зруйноване під час атаки помешкання. 

Наша Дарія Нагорна з місця події передає, що студенти Нафти й Гази ліквідовують наслідки удару під пісню “Один в каное”. Ще вчора вони захищали тут дипломні роботи, а сьогодні вже розбирають завали.

Над ліквідацією наслідків працюють рятувальники, їм на поміч прийшли небайдужі містяни.

Купи скла, шматки дверей та вікон, книги. Пошкоджені навчальні аудиторії — все це росія. Країна терорист забирає студентські роки в української молоді.

Адміністрація вишу звернулася до випускників та партнерів з проханням допомогти з коштами на відновлення.

“Сьогодні вночі внаслідок ворожої ракетної атаки постраждав наш університет. У цей нелегкий час спільнота ІФНТУНГ звертається до наших випускників, партнерів та всіх небайдужих з проханням про допомогу та фінансову підтримку, щоб подолати наслідки чергового російського злочину.

“Кому небайдужа доля Alma mater, нафтогазової й енергетичної освіти та унікального в Україні університету, долучайтесь до збору на відновлення на рахунок”, – йдеться у повідомленні.

Реквізити:

БО БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД МІЙ УНІВЕРСИТЕТ, ЄДРПОУ 38713155

р/р № UA243052990000026007015504887

Відео у нашому телеграмі.

Інформатор фіксує на фото і відео злочинну діяльність країни агресора, аби зібрати і зберегти факти, бо кожен злочин рано чи пізно буде покараний. Дякуємо ППО, віримо в ЗСУ, невпинно донатимо і підтримуємо військо, бо тільки так ми можемо прискорити нашу перемогу.

Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе.

Дарія Нагорна

Христина П’ятнюк 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору