Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Порадний гороскоп для франківців на 23 червня

Сьогодні в Україні святкують Зелені свята й приміть наші вітання від Інформатора. Цей день також не мине й без корисних  порад для прикарпатців усіх знаків зодіаку. Комусь всесвіт радить відпочинок, а комусь – 10 кілометрів пішки. 

Пише Інформатор.

Овен: Для вас, авжеж, рекомендація привітати своїх рідних зі святом! Замовте для них солодощі в улюбленій кав’ярні.

Телець: Погода сприяє прогулянкам на свіжому повітрі, тому не стримуйтесь. Поставте собі за мету — пройти з десяток кілометрів на Вовчинецьких горах.

Близнюки: Почніть те, що ви не наважувались зробити раніше. Це може бути екстремальний спорт, початок власного блогу в соцмережах чи подорож на самоті. Час пробувати щось нове.

Лев: Вам потрібно зробити літню фотосесію в місті. Заплануйте день, підшукайте незвичний образ та вперед дивувати друзів яскравими знімками.

Діва: Поділіться своїм плейлистом з друзями. Зорі переконані, що у вас чудовий музичний смак.

Терези: Зорі підготували для вас наступний “план”: приготуйте вашу фірмову страву, увімкніть фільм чи серіал, додайте свій улюблений напій та десерт і повечеряйте на самоті. Час, проведений наодинці, є цінним, щоб почути себе і свої думки.

Скорпіон: Подякуйте найближчим людям обіймами за турботу про вас. За традицію можете взяти щоденні хвилинки щирості з близькими.

Стрілець: Зорі віщують, що сьогодні ваш день буде сповнений приємними клопотами в сімейному колі. Використайте цей час, щоб відновити свій ментальний стан після останніх подій в місті.

Козоріг: Вам час вводити корисну щоденну звичку, а саме навчіться робити кілька глибоких і рівних вдихів, щоб заспокоїти розум і знизити стрес.

Водолій: Всесвіт вважає, що у вас сьогодні сприятливий день для інтер’єрних експериментів. Час змін й ви можете додати до домашнього затишку нових елементів, тож це ще й час для шопінгу.

Риби: Перепочиньте перед початком робочого тижня. Зорі радять за годину до сну відкласти гаджети, полежати в тиші з приємним теплим освітленням в кімнаті й, можливо, з книжкою в руках. Така медитація перед сном допоможе перезавантажити мозок.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас. Тож бережіть себе, вірте в Україну та у наших захисників.

Головне фото ілюстративне. 

Читати також: Зворушлива історія: на сцені Франківського драмтеатру акторці освідчився коханий

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору