Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Рецепт кабачкового рулету із начинкою, який можна їсти навіть після 18 години

Кабачковий рулет із начинкою: інгредієнти та спосіб приготування

На свято Трійці заведено готувати пишний стіл, але якщо ви бажаєте урізноманітнити ваше святкове меню, то наш кулінарний гуру підготував для вас рецепт кабачкового рулету. До слова, його можна їсти навіть після 18:00.

Інформатор ділиться смачним та корисним рецептом

Інгредієнти + інструкція:

  • 1 кабачок (середній, можна й великий) натерти на терці, посолити, залишити на 10 хв, потім руками віджати з нього сік (він не знадобиться);
  • 2 яйця;
  • 100 г сметани або грецького йогурту;
  • спеції (сіль/перець);

Змішати разом це все з натертим віджатим кабачком, бажано змішувати ложкою, вилкою, вінчиком. Додати 100-120 г борошна.

Орієнтуйтесь на консистенцію, вона має бути не густа й не рідка, буде трішки стікати, але має бути густою. Викласти на деко, застелене пергаментом.

Просто розмастити рівним шаром. Випікати приблизно 30 хв при 160°С. Має зверху трішки припектися й утворитись кірочка.

Дістати з духовки, охолодити до кімнатної температури, тоді від’єднати від пергаменту.

Для начинки можна використати кисломолочний сир, йогурт, петрушку, помідори та спеції, кількість на око.

Можна також взяти крем-сир, плавлений сир, авокадо, овочі, м’ясо — все, що забажаєте.

Скрутити його у звичайний рулет по вертикалі, відкласти на пів години для охолодження, найкраще в холодильник дістати його звідти та смакувати.

Інформатор бажає вам смачного і нагадує, що рулет можна їсти навіть пізно ввечері.

Читайте також: Як на Гуцульщині святкують Трійцю: традиції та заборони

Аля Бояріна

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору