Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Допоможе оговтатись: помічний гороскоп для франківців на 24 червня

Допоможе оговтатись: помічний гороскоп для франківців на 24 червня

На жаль, вихідні видалися не зовсім спокійними. Зараз кожному франківцю потрібно відновити сили та енергію. Тому зорі підготували помічний гороскоп. Звичайно він не “залікує” рани, але допоможе оговтатись від пережитого та повернутися до життя. Тому гайда додавати в життя позитивних ноток.

Повідомляє Інформатор

Овен: Понеділок для вас розпочнеться насичено. Дзвінки, біганина, планування завдань. Після такого шаленого дня, ввечері вам не завадить контрастний душ. Дозвольте собі цю розкіш.

Телець: Сьогодні зорі для вас підготували похід по крамницях. Але відвідайте ті магазини, в яких раніше не були. Можливо саме у них знайдете необхідне вам.

Близнюки: Ви знаєте, що Трійцю святкують цілих три дні? І як завжди готують пишний стіл, але сьогодні вам зорі радять урізноманітнити своє святкове меню і приготувати кабачковий рулет. Рецепт за посиланням. 

Рак: Сьогодні, як ніколи вам треба подбати про себе. Приділіть час ментальному здоров’ю воно так само важливе, як і фізичне. Також пам’ятайте про важливість особистого простору.

Лев: Всесвіт каже, що цей понеділок буде для вас сприятливим. Ви виконаєте всі заплановані на сьогодні справи, ще й встигнете зустрітися з друзями.

Діва: Сьогодні уникайте стресу. Працюйте в силу своїх можливостей, не перевантажуйте себе. Ввечері приділіть час родині. Це допоможе відновити енергію.

Терези: Зорі нагадують вам, що ви талановита та надійна особистість. Тому станьте сьогодні надійним тилом для наших захисників. Допоможіть навчальному закладу, який напередодні постраждав від ворожої атаки відновитися. Погукайте друзів та допоможіть фінансово. Тут реквізити, а також щемливі кадри, якщо не можете бачити такі фото, то краще прогортайте до кінця статтю, саме там знаходяться реквізити для допомоги.

Скорпіон: Вам також зорі нагодують про донати. Але цього разу саме вашої підтримки потребує захисник з Калущини Ігор Лещишин. Йому потрібна операція, а коштів не вистачає. Тому потребує вашого донату.

Стрілець: Сьогодні вам важливо приділити увагу своїм емоціям та інтуїції. Медитація та роздуми допоможуть знайти нові рішення для професійних викликів.

Козоріг: Понеділок для вас – день творчих ідей та натхнення. Займіться улюбленим хобі або реалізуйте новий проєкт. Не бійтеся виразити себе.

Водолій: Якщо ви раптом давно не користувалися громадським транспортом, то зорі якраз підготували для вас атмосферні фото з міського тролейбуса. Якщо після його перегляду вам захочеться відчути цю атмосферу на “власній шкірі” то захопіть ще 5 гривень, адже вартість проїзду зросла до 15 грн.

Риби: Сьогодні піднебесся радить вам навести лад у шафі. Раптом хтось залишиться на ночівлю, а у вас безлад у шафі. Тому, щоб уникнути незручної ситуації поскладайте ваш одяг.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас. Тож бережіть себе, вірте в Україну та у наших захисників.

Головне фото ілюстративне. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору