Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Відомі деталі ДТП неподалік Отинії: водій позашляховика мав 3,86 проміле алкоголю в крові

Протягом вихідних на Прикарпатті трапилась низка ДТП: 2 смертельні, про які ми писали раніше, та 3 з травмованими, зокрема в Отинії. Там від удару жигулі розлетілись навпіл, а водій іншої автівки виявився п’яним як чіп. 

Повідомляє Інформатор, з покликанням на поліцію області.

Водій “ВАЗу” 1960 року народження повертав ліворуч, виїхав на зустрічну смугу де і сталось зіткнення з «Nissan Pathfinder».

До лікарні доставили водіїв автомобілів та двох пасажирів “ВАЗу”. Керманичів перевірили на стан алкогольного сп’яніння й з’ясувалось, що водій позашляховика має 3,86 проміле алкоголю в крові. Щодо нього розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.

У місцевих соцмережах з’явилось відео автотрощі:

Не тільки в Отинії сталось зіткнення, також у селі Гарасимів, Обертинської громади, 23 червня не розминулись  “Hyundai Tucson” та скутер. Останнім керував 16-річний парубок, який потрапив до реанімації. Поліція повідомляє, що неповнолітній їхав на смугу зустрічного руху, що і стало причиною ДТП.

Цього дня у Галичі на зустрічну смугу виїхав водій ВАЗ 2107, де вже рухався мотоцикліст. На жаль, розминутись вони не змогли. Водія та пасажира мотоцикла забрали до лікарні, йдеться про мешканців Дубовецької громади 2001 та 2006 років народження.

Водії виявились тверезими. За обома випадками проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Інформатор вже повідомляв, що за минулі вихідні патрульні виявили 17 випадків нетверезого кермування автомобілями. Нагадуємо, що за це передбачена відповідальність!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору