Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Альпаки, птахи, кролі та кози: екоферма у Надвірній

У Надвірній функціонує екоферма, де живуть альпаки, кози, кролі, павичі та кури. Надвірнянців запрошують відвідати це місце безкоштовно.

Розповідає Інформатор.

Найпопулярнішими тваринами на території екоферми являються альпаки. Щодня безліч містян та гостей міста приходять подивитись на альпак завезених у Надвірну з Польщі. По приїзду з-за кордону у новий дім альпаки перебували 1 місць на карантині задля своєї безпеки та безпеки відвідувачів.

На території ферми категорично забороняється годувати тварин їжею принесеною з собою, адже альпаки харчуються тим, що їм готують працівники ферми.

Цікавий факт: альпаки спілкуються за допомогою мови тіла. Вони можуть плювати, але як правило, один в одного, коли переживають лихо, бояться або мають намір проявити домінування. Самці альпаки є більш агресивними, ніж самки.

Окрім альпак на території є кози, яких відвідувачі люблять підгодовувати травою, а також кролики різних розмірів та видів.

Різновид птахів на фермі великий, а саме кури Амрокс, фенікс, орпінгтон, брама, павичі Арлекін, Яванський, Білий, цесарки та навіть голуби.

Вхід на ферму безплатний, як для дітей, так і для дорослих.

Адреса: місто Надвірна, вулиця Дем’янчука 12 Б.

Графік роботи: Пн — Нд: 9:00 – 21:00.

Богдана Іванків 

Читайте також: Як діяти, якщо вкусила змія: поради Надвірнянського лікаря

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору