Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті судитимуть групу осіб, що незаконно переправляла військовозобов’язаних за кордон.

До незаконного угрупування входило 4 осіб. Організатор – 51-річний мешканець Тисменицького району, 45-річна місцева мешканка та подружжя – 38-річна мешканка Закарпаття і 26-річний іноземець – були виконавцями.

Про це повідомляє Інформатор покликаючись на поліцію Івано-Франківської області. 

Жителі Прикарпаття шукали клієнтів та допомагали їм потрапити в прикордонну область, а їхні прибічники допомагали перетнути кордон сплав рікою або через гірські ліси. Така “послуга” коштувала ухилянтам майже 12 тисяч євро.

Під час чергового незаконного переправлення закордон організаторів та співучасників затримали.

У ході проведення обшуків в Івано-Франківській та Закарпатській областях правоохоронці вилучили понад 500 000 гривень у різній валюті, автомобіль «Mercedes», який спільники використовували для перевезення чоловіків та інші речові докази протиправної діяльності.

Чотирьом правопорушникам було повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 КК України. Йдеться про незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

Фігурантам загрожує до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. В межах досудового розслідування на майно підозрюваних накладено арешт.

Читайте також: 200 тисяч за 3 роки: скільки можна вкрасти на ремонті школи

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

                                                                                 Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору