Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На яких озерах у Волині можна відпочити

У Волинській області можна відпочити не тільки на озері Світязь. Тут є безліч інших красивих озер, які підходять для відпочинку та приваблюють своєю унікальністю. 

Повідомляє Інформатор покликаючись на сайт новин Волині “Конкурент”.

Отже, на яких озерах можна відпочити, читайте нижче.

Озеро Пісочне

Знаходиться біля села Мельники, Шацький район.

Озеро Пісочне відоме своїми чистими водами та піщаними пляжами. Глибина озера досягає 16 метрів, що робить його привабливим для дайвінгу та підводного плавання. Навколо озера розташовані зони відпочинку, де можна орендувати котеджі та насолодитися природою.

Озеро Луки

Знаходиться поблизу села Світязь, Шацький район.

Озеро Луки відоме своєю кришталево чистою водою та прекрасними умовами для купання. На берегах озера є місця для кемпінгу та відпочинку з наметами. Це чудове місце для сімейного відпочинку на природі.

Озеро Пулемецьке

Знаходиться біля села Пулемець, Шацький район.

Це одне з найбільших озер Волині, площа якого становить понад 16 квадратних кілометрів. Озеро популярне серед рибалок завдяки багатству риби. Також тут можна займатися водними видами спорту та катанням на човнах.

Озеро Люцимер

Знаходиться біля села Грабове, Шацький район.

Озеро Люцимер має площу близько 4,3 квадратних кілометри та славиться своєю спокійною атмосферою. Це ідеальне місце для відпочинку далеко від міської рутини, де можна насолодитися риболовлею та прогулянками на човнах.

 

Озеро Сомин

Знаходиться біля села Сомин, Турійський район.

Озеро Сомин невелике за площею, але дуже мальовниче. Вода тут дуже чиста, а навколо озера ростуть густі ліси, що створює особливу атмосферу для відпочинку. Це чудове місце для піших прогулянок та велопоходів.

Ці озера пропонують різні види відпочинку: риболовля, купання або просто насолоджування природою. Відвідавши їх ви можете отримати незабутні враження.

Читайте також: Кохання подолає все: на Волині двоє молодиків влаштували подвійну пропозицію

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору