Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Бурштинська ТЕС атакована 12 разів й не підлягає відновленню – заявила Онищук

Бурштинська ТЕС атакована 12 разів й не підлягає відновленню - заявила Онищук

Сьогодні, 28 червня, в ефірі Радіо “Західний полюс” очільниця області повідомила, що через значні обстріли рф Бурштинської теплоелектростанції, вона не підлягає відновленню.

Повідомляє Інформатор 

Світлана Онищук зазначила, що Бурштинську ТЕС ворог атакував 12 разів. Через руйнацію ТЕС місто Бурштин взимку може залишитися без тепла та гарячої води.

“Вже певний період часу ми вже розуміємо, що відновленню Бурштинська ТЕС не підлягає, вона надзвичайно сильно зруйнована”, — каже Онищук.

Саме тому ОВА звернулася до уряду і вже отримали запевнення від Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури про надання 4 модульних котелень на альтернативному паливі потужністю 1 МВт кожна для об’єктів соціальної сфери Бурштина, а також пообіцяли надати 2 модульні газові котельні потужністю 8 та 10 мегават для багатоквартирного житлового фонду міста.

Детальніше про це ми тут. 

Нагадаємо, що у квітні депутат обласної ради від Бурштина Андрій Іваськів повідомляв, що Бурштинська громада опинилась на межі техногенної катастрофи через постійні ворожі обстріли.

Читайте також: Ректор університету нафти і газу: збитків на сотню мільйонів гривень

Тетяна Сарай 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору