Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Вартість бензину, дизелю та газу в Івано-Франківська на передодні першого етапу підвищення акцизу

Вже від завтра збільшиться вартість пального на АЗС. Експерти передбачають, що під час першого етапу підвищення акцизу, який запланований на 1 липня, зросте податок на бензин – 1,5 гривні за літр, дизельне пальне на 2 гривні, а скраплений газ десь на 5,5 гривень.

Інформатор перевірив ціни в останній день червня в Івано-Франківську

Декілька тижнів поспіль АЗС AMIC не збільшує вартості пального. На АЗС сьогодні діє акція вихідного дня.  АЗС знаходиться на (вулиця Євгена Коновальця, 219), ціна залишилася без змін.

Ціни тримаються і на АЗС ОККО Вартість ДП – 55,99 грн/л,  А-95 – 59,99 грн/л. АЗС розташована на вулиці Євгена Коновальця, 225.

Як і минулого тижня на АЗС WOG, вартість всіх видів пального лишається без змін. Заправка розташована на вулиці Довженка, 21 а:

Після минулотижневого підвищення вартості бензину, на АЗС Укрнафта, зросла вартість ДП. Його можна придбати за 52,49 грн/л. Заправка розташована на вулиці Довженка, 27.

На АЗС VT Petroleum, вартість пального залишається без змін, відсутнє пальне лише марки А-95. АЗС розташована на вулиці Ребета, 4.

Які були ціни на пальне минулого тижня, можна https://if.informator.ua/2024/06/21/vartist-palnogo-na-azs-ivano-frankivska-21-chervnya/тут.

Читайте також: Кругленькі, соковиті, апетитні: вартість абрикосів в Івано-Франківську

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Артем Барабаш

Нагору