Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

За 200 метрів до кордону затримали групу чоловіків серед яких жителі Прикарпаття | відео

На кордоні з Угорщиною прикордонники зупинили 17 чоловіків у мікроавтобусі «Фольксваген».

Повідомляє Інформатор покликаючись на прикордонників

На кордоні з Угорщиною прикордонники з Мукачівського загону затримали групу з 17 осіб. Вони були виявлені під час патрулювання державного кордону військовослужбовцями відділу “Лужанка”. Вони помітили мікроавтобус марки “Volkswagen”, що рухався у напрямку кордону.

Для  затримання була направлена група швидкого реагування, яка зупинила транспортний засіб за 200 метрів до державного кордону.

В автомобілі знаходилися чоловіки з різних регіонів України: Київської, Львівської, Одеської, Харківської, Тернопільської, Івано-Франківської та Закарпатської областей, які планували незаконно в’їхати до Угорщини. Вони мали заплатити від 3 до 12 тисяч доларів кожен за “послуги” перевізників, які обіцяли їм безпечний перехід кордону.

Для з’ясування обставин та складання протоколів про вчинені адмінправопорушення затриманих доставили до прикордонного підрозділу.

Наразі співробітники оперативно-розшукових підрозділів Мукачівського загону встановлюють коло усіх причетних до організації протиправної діяльності осіб.

Щодо виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

Читайте також: Графіки відключень на Прикарпатті 30 червня: світла не буде весь день

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору