Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Бурштин буде з теплом: в місті встановлять 6 котелень

Сьогодні, 1 липня, голова ОВА Франківщини повідомила, що робоча група зараз займається підготовкою міста до зими. Зокрема готують газо- та електромережі для будівництва та встановлення 6 котелень. 

Повідомляє Інформатор, покликаючись на посадовицю.

В місті відбулась нарада за участі Івано-Франківської філії ТОВ «Газорозподільчі мережі України» та АТ «Прикарпаттяобленерго».

Також вже почались “роботи із підготовки до будівництва стаціонарної твердопаливної котельні, яка обігріватиме один із закладів охорони здоров’я у Бурштинській МТГ”, – пише  Онищук.

Такі приготування до холоду почались у зв’язку з тим, що Бурштинську ТЕС ворог атакував 12 разів. Через руйнацію ТЕС була загроза, що місто Бурштин взимку може залишитися без тепла та гарячої води.

Як раніше заявила голова ОВА, що відновленню Бурштинська ТЕС не підлягає.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури надасть 4 модульних котелень на альтернативному паливі потужністю 1 МВт кожна для об’єктів соціальної сфери Бурштина та ще 2 модульні газові котельні потужністю 8 та 10 мегават для багатоквартирного житлового фонду міста, про це стало відомо 28 червня.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору