Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Тлумацький районний суд може мати складнощі в роботі через обмеження електроенергії

Установа не має альтернативного джерела енергії. Через вимкнення світла судові засідання можуть переноситися, а рішення надсилатися до Єдиного державного реєстру судових рішень із запізненням. 

Пише Інформатор.

Про таку ситуацію повідомив сам суд на своїй сторінці у фейсбуці:

“Згідно вимог процесуального законодавства фіксування судового засідання за допомогою технічних засобів є обов’язковим, однак у разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, фіксування за допомогою технічних засобів не здійснюється. Зазначаємо, що в період відключення електроенергії, суд позбавлений можливості працювати в автоматизованій системі документообігу суду, здійснювати фіксування судового засідання, проводити судові засідання в режимі відеоконференції тощо. Вказані обставини можуть бути причиною перенесення судових засідань на інший час, а також несвоєчасного відправлення судових рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень.

Також суд звертається до учасників процесів із закликом проявити розуміння та рекомендують подавати заяви про розгляд справ за відсутності тих. Судові процеси відбуватимуться за наявними в матеріалах справи документами.

Установа внесена до черги 1.1. ГВ.

Читати також: “Допомагала” уникнути повісток й втрапила на лаву підсудних: як покарали прикарпатку

Фото взято зі сторінки суду в фейсбуці. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору