Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ще 5 рекрутингових центрів до Нацгвардії планують розмістити на Прикарпатті

З’явитися вони можуть у ЦНАПах Івано-Франківська (терпідрозділ мікрорайон «БАМ»), Долини, Надвірної, Тисмениці та селища Богородчани.  Від початку роботи рекрутингового центру біля Вічевого майдану 37 осіб було направлено на співбесіди. 

Повідомляє Інформатор покликаючись на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.

«Наша мета – створити умови для максимально зручного доступу громадян до інформації та послуг, що сприятимуть підвищенню обороноздатності країни. Співпраця з Нацгвардією у цьому контексті є надзвичайно важливою і ми готові підтримувати та розвивати ці напрями», – зазначив начальник управління цифрового розвитку облдержадміністрації, Ігор Фіняк.

Про це сьогодні говорили на нараді з представниками органів місцевого самоврядування.

Заступник командира військової частини 1241 із роботи з особовим складом Юрій Павловський повідомив, що метою розміщення рекрутингових груп у ЦНАП є мобілізація вмотивованих громадян, які добровільно висловили бажання захищати Батьківщину.

Тому планується відкриття рекрутингових центрів й в інших містах на базі ЦНАПів. Нагадаємо, що в Франківську вже понад два тижні працює перший рекрутинговий центр. Чи він відрізняється від ТЦК читайте за покликанням.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору