Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Активні парки провели забіги в Івано-Франківську

Активні парки провели забіги в Івано-Франківську

В Івано-Франківську відбулася подія, яка зібрала разом любителів спорту та активного відпочинку. Проєкт “Активні парки”, що став символом здорового способу життя, провів черговий забіг, чим вчергове підкреслив важливість фізичної активності серед місцевих жителів.

Розповідає Інформатор 

Сьогодні, 6 липня біля міського озера для участі в забігу зібралося декілька сотень гостей та жителів міста, де вони змагалися на різних дистанціях, від короткого дитячого забігу на 100 метрів до скандинавської ходьби та бігу на 5 та 10 кілометрів.

«Такий захід — це завжди чудова нагода активно провести час, позбутися стресу, знайти нових друзів та поспілкуватись з іншими учасниками» – розповіла учасниця забігу Ірина.

Регулярна рухова активність має величезні переваги для фізичного та ментального здоров’я. Вона допомагає підтримувати фізичну форму, знижує ризик хвороб серця, покращує настрій та збільшує загальний тонус організму. Крім того, активність сприяє зменшенню стресу та покращенню концентрації.

Саме на це націлений пріоритетний проєкт Мінмолодьспорту «Молодіжні центри та активні парки – частина екосистеми психічного здоров’я» в рамках соціального проєкту Президента України «Активні парки — локації здорової України», що реалізується в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як? за ініціативою Олена Зеленська.

Захід закінчився з церемонії нагородження та спільної фотосесії.

Захід організовує Державна установа «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Читайте також: Двоє ветеранів з Франківщини представлятимуть Україну на Іграх Нескорених

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Артем Барабаш 

 

Нагору