Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Франківські виші увійшли до цьогорічного консолідованого рейтингу ЗВО-2024

Франківські виші увійшли до цьогорічного консолідованого рейтингу ЗВО-2024

Інформаційний освітній ресурс “Освіта.ua” склав консолідований рейтинг закладів вищої освіти України 2024 року. Пну ім. Василя Стефаника посів сьоме місце.

Повідомляє Інформатор 

Серед класичних університетів України ПНУ посів сьоме місце та 17-те місце у рейтингу “Топ-200 Україна”, який вісімнадцятий рік поспіль розробляє Центр міжнародних проєктів “Євроосвіта” спільно з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence.

Івано-Франківський національний медичний університет посів 37-ме місце у консолідованому рейтингу, восьме місце серед найкращих медичних закладів України та 63-тє місце у рейтингу “Топ-200 Україна”.

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу на 44-му місці у загальному рейтингу та на 30-му — у “Топ-200 Україна”.

Університет Короля Данила посів у консолідованому рейтингу 159-160-ті місця, у “Топ-200 Україна” — 178-ме місце.

На останньому місці серед прикарпатських ЗВО — Івано-Франківська академія Івана Золотоустого, яка посіла 174-175-те місця у консолідованому рейтингу.

Для складання консолідованого рейтингу закладів вищої освіти України використано дані найбільш авторитетних серед експертів і засобів масової інформації національних рейтингів закладів освіти України: “Топ-200 Україна”, “Scopus” та “Бал НМТ на контракт”, кожен з яких використовує різні критерії оцінювання закладів вищої освіти.

Читайте також: Надвірнянська громада виділила 250 тис грн допомоги Бурштину для підготовки до опалювального сезону

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору