Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Неможливо проїхати: ремонт власними силами та ями до коліна дорога Рожнятів – Перегінськ

Подорожуючи Прикарпаттям, можна зустріти чарівні краєвиди та гостинні села. Проте, не всі дороги в цьому регіоні можуть похвалитися гарним станом. Однією з таких є дорога між Рожнятовом та Перегінськом, яка залишається в жахливому стані, незважаючи на численні скарги місцевих жителів.

Розповідає Інформатор 

Щодня, дорогою між громадами пересувається тисячі автомобілів, це і громадський транспорт, доставка продуктів, сотні жителів регіону добираються до роботи. Але поганий стан дороги створює дискомфорт та небезпеку, адже водії об’їжджаючи ями виїздять на зустрічну смугу, чим спричиняють небезпеку для інших учасників руху.

Мешканець громади Ігор розповів, що дорогою між Перегінськом та Рожнятовом користується щодня. Добирається нею до роботи, але не завжди успішно.

“Майже щодня доводиться цим бездоріжжям добиратися до роботи. Від неякісної дороги дуже страждає підвіска автомобіля та колеса, сам неодноразово пробивав колеса та гнув диски”, – Розповів Ігор.

Деякі мешканці громади не витримали безвладдя та байдужості, почали лагодити дорогу за власні кошти, щоб хоч якось покращити логістичне сполучення в громаді.

Як відбувався ремонт, розповіли колеги з  калуської редакції Інформатора 

 

Проблема поганого стану доріг на Прикарпатті не є новою. Неодноразово були спроби розпочати ремонтні роботи, але вони так і не були завершені через відсутність фінансування.

Дорога між Рожнятовом та Перегінськом виглядає так:

 

До теми: Яма на ямі, болото поверх коліс автомобіля: як нині виглядає дорога Тлумач-Бортники, яку мали відремонтувати за понад 20 млн грн

Артем Барабаш 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

https://t.me/if_informator

Нагору