Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Близнюкам накриватися мокрим простирадлом, Левам їсти суші: гороскоп на 8 липня

Близнюкам накриватися мокрим простирадлом, Левам їсти суші: гороскоп на 8 липня

Ось і настав новий робочий тиждень. Щоб він був вдалим треба правильно його розпочати. Найперше треба подякувати ЗСУ за новий день, а потім прочитати наш помічний гороскоп.

Повідомляє Інформатор

Овен: Для вас вихідні ще продовжуються. Відвідайте старовинне, але мальовниче село Гриньків. Там ви зможете перенестись в стан спокою та насолодитися величністю гір, шумом лісів та рік.

Телець: Сьогодні вам варто подбати про сонцезахист, адже температура повітря сягне позначки 31°C вдень. Тому запасайтеся панамкою і гайда підкорювати цей світ.

Близнюки: Від сьогодні Україну накриє спека. У таку жару важко заснути. Тому зорі рекомендують вам спати під мокрим простирадлом. Тут ви можете знайти низку інших порад, які допоможуть заснути в спеку.

Рак: Можете спокійно подорожувати. Ціни на пальне поки що не змінилися, але будьте уважні на дорозі.

Лев: День у вас буде насичений, тому ввечері замовте собі суші, ввімкніть улюблений фільм або ютуб. Всесвіт спеціально для вас підготував добірку цікавих та корисних відео.

Діва: Зарядіть всю техніку, адже сьогодні годин зі світлом стане менше.

Терези: Якщо колись будете у Калуському районі, то не забудьте подивитися на унікальну пам’ятку Української історії — Ангелівську доменну піч. Ця піч варта вашої уваги та часу.

Скорпіон: Сьогодні буде важливо знайти баланс між роботою та особистим життям. Підіть з близькою людиною на морозиво.

Стрілець: Саме час діставати з шафи купальник, шльопанці та йти на річку. Погода цьому сприяє.

Козоріг: Вам треба зробити добру справу і задонатити на автівку для наших захисників. Ви їм дуже допоможете у протистоянні з ворогом.

Водолій: Сходіть у ліс по чорницю звичайну вона корисна для здоров’я, але пам’ятайте про правила безпеки під час походу.

Риби: Приєднуйтеся до Водоліїв. Удвох безпечніше. Головне не забудьте взяти перекус та пакет для сміття, щоб забрати із собою “залишки від перекусу”.

Пам’ятайте, що гороскопи – це лише загальні поради, які можуть бути або не бути актуальними для кожної окремої особи. Важливо слухати себе та власну інтуїцію. Бережіть себе та читайте Інформатор.

Головне фото ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору