Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Нафтогаз пообіцяв допомогти з відновленням ІФНТУНГ після ворожої атаки

Делегація групи Нафтогаз разом з її очільником Олексієм Чернишовим, відвідала університет нафти і газу. Мета приїзду – оцінити виконану роботу та запланувати подальші дії. 

Повідомляє Інформатор 

Компанія Нафтогаз відразу після атаки заявила, що готова профінансувати відновлювальні роботи, щоб студенти змогли повноцінно розпочати навчальний рік. Тому, вони виділили кошти для відбудови університету та допомогли з людським ресурсом.

Ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик, який супроводжував делегацію Нафтогаз та показував роботу з відновлення корпусів, зауважив на вагомості підтримки та допомоги.

«Якнайшвидше відновлення освітнього процесу та гарантування безпечного освітнього середовища є пріоритетними завданнями для університету. Підтримка й допомога наших партнерів підсилює нашу віру в те, що підготовка фахівців нафтогазового, енергетичного, інженерного та інших профілів в ІФНТУНГ розпочнеться своєчасно», – повідомив Ігор Чудик.

Олексій Чернишов зазначив, що докладе максимальних зусиль, щоб новий навчальний рік розпочався вчасно. Оскільки університет нафти і газу вже декілька десятків років готує студентів до роботи в інженерії.

Ректор Ігор Чудик, висловив подяку всім працівникам, особливо відновлюючій будівельній компанії “Добробат”, за титанічні зусилля з відновленням зруйнованих корпусів.

В честь цього, компанія Нафтогаз отримала у подарунок мерчі ІФНТУНГ, а очільник Олексій Чернишов – символічно розписаний художницею тубус від джавеліна.

Читати також: Ректор університету нафти і газу: збитків на сотню мільйонів гривень.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору