Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що підготував всесвіт для франківців 9 липня

Що підготував всесвіт для франківців 9 липня

Вчорашній день жоден українець не забуде. Але сьогодні треба жити, допомагати всіма можливими способами ЗСУ та постраждалим діткам з Охматдиту. Для натхнення та мотивації можете почитати наш гороскоп.

Повідомляє Інформатор

Овен: Сьогодні вам варто перевірити, скільки разів можна протерти той самий стіл? Спробуйте не захоплюватися надто сильно.

Телець: Нині ваші лідерські якості будуть на висоті. Організуйте мозковий штурм з колегами, щоб розкидатися ідеями, це допоможе вам вирішити деякі завдання.

Близнюки: Всесвіт нагадує вам про те, що добро завжди перемагає зло. Станьте сьогодні тим хто допоможе перемогти зло — задонатьте на Охматдит. Тільки не забудьте про додатковий чек-ап інформації.

Рак: Сьогодні ви будете в центрі уваги, тому не забудьте нанести ваші найсолодші парфуми. Так, щоб чарівний запах доносився здалека.

Лев: Зорі кажуть, що сьогодні ви нарешті знайдете ручку у своїй сумочці чи портфелі.

Діва: Вам необхідно зробити невелику перерву і не планувати світове панування до обіду. Колеги теж заслуговують на вашу усмішку.

Терези: Сьогодні краще не прати речі, адже світло вимикатимуть весь день.

Скорпіон: Приготуйте сьогодні собі кекс із сушеними чорницями. Він вам точно сподобається, бо його навіть Леся Українка сильно любила.

Стрілець: Ваша мрійливість сьогодні на піку. Спробуйте не заснути, уявляючи себе на березі океану посеред робочої наради.

Козоріг: Прислухайтеся до звуків природи. Вдихніть! Видихніть і йдіть доробляти заплановане.

Водолій: Ваші амбіції сьогодні такі сильні, що навіть стілець під вами відчуває тиск. Спробуйте новий підхід до планування проєктів, включивши творчі елементи, як-от додавання кольорових наліпок, щоб виглядало більш професійно. Ваша здатність поєднувати практичність і креативність вразить всіх, особливо вас самих.

Риби: Вам треба зайнятися фізичною активністю. Поїдьте в село до бабусі чи батьків допоможіть їм на грядці, або з сіном. Принагідно можете почитати про “зелене море” на Гуцульщині. Повірте вам ця інформація буде дуже корисною.

Пам’ятайте, що гороскопи – це лише загальні поради, які можуть бути або не бути актуальними для кожної окремої особи. Важливо слухати себе та власну інтуїцію. Бережіть себе та читайте Інформатор.

Головне фото ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору