Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Майже мільйон: скільки коштують гаражі у Франківську

В місті чи не щодня збільшується кількість автомобілістів, самих лише навчальних автівок за день можна побачити з десяток. Такий же ажіотаж виникає й увечері, коли час залишати автівку на ніч. У дворах багатоквартирних будинків починається боротьба на випередження за паркомісця й пощастить… не всім. А хтось вирішує придбати власний гараж для залізного коня, проте й заплатити за це потрібно кругленьку суму. Скільки? Читайте далі. 

Пише Інформатор.

Отож почнемо з платформи онлайн-оголошень, де є ціла когорта свіжих повідомлень. Ось декілька:

Скрін з платформи-оголошень

В центрі міста, себто на Височана та Незалежності, ціни бачимо в межах 16-19 тисяч доларів (за курсом Мініфу станом на 10 липня). Площа приміщень майже однакова — до 20 метрів квадратних. В гаражі на вулицях Незалежності/Залізничної є електрика.

Скрін з платформи-оголошень

Гараж на території ЖК, що на Мазепи, у вартості перейшов межу в мільйон гривень, що майже 25 тисяч доларів. Тип вказано металевий, а ось цегляний на скріні праворуч коштує на 300 тисяч менше, а саме 17 тисяч зелених. З параметрів вказані й площа – 20 метрів квадратних, й комунікації — асфальтована дорога.

Скрін з платформи-оголошень

Наступні гаражі у ціні однакові – 713 тисяч гривень (близько 17 тисяч доларів), й виготовлені теж з цегли. Площа обох теж сильно не варіюється, себто 20 і 22 метри квадратні. Перший на скріні зліва має неподалік авторинок із запчастинами, а ось другий з комунікаціями — електрикою.

Скрін з платформи-оголошень

1 мільйон та 300 тисяч коштує гараж на Пасічній, в описі вказано, що новий. Загальна площа “будиночка” для авто має 36 метрів квадратних, тип цегляний, є й електрика та інфраструктура неподалік (до 500 метрів).

На офіційному сайті з продажу нерухомості ціни варіативні. Наприклад на вулиці Пелеша можна придбати тільки паркомісце в бетонному паркінгу на 3 із 6 рівнів. До ділянки за 12 тисяч доларів покупцеві додається пожежна сигналізація та відеонагляд.

Скрін з сайту з продажу нерухомості

На Пасічній гараж можна придбати за понад 29 тисяч вічнозелених американських. Тут пропонуються 24 метри квадратні.

Скрін з сайту з продажу нерухомості

На мікрорайоні Бам придбати гараж можна за 17 тисяч доларів, площа приміщення майже 25 метрів квадратних. Як вказано в описі, територія закрита та з відеонаглядом.

Дорожче буде вже на Мельника, де в підземному паркінгу з молотка піде гараж у 21 метр квадратний. Комунікації є.

Скрін з сайту з продажу нерухомості

Проте найвищу вартість ми помітили саме на вулиці Коновальця, де пропозиція сягає 40 тисяч доларів, а це 1 мільйон 624 тисяч гривень. В описі вказані 25 метрів квадратних та можливість припаркувати авто перед гаражем.

Скрін з сайту з продажу нерухомості

На одному з сайтів вдалось розшукати торішні ціни на гаражі, й тут вартості теж кардинально різні. Є пропозиції й за 33 тисячі доларів, є й в межах 6 з половиною тисяч зелених, а в одній з пропозицій помітили й 1800 USD. Металічний гараж чи то планували продати, чи то здати в оренду.

Пропозиції, як і ціни, є й до смаку, й до різного гаманця. До порівняння, вартість квартир у Франківську, з відкритих джерел, починається від 20 тисяч доларів.

Читати також: В Івано-Франківську проведуть капітальний ремонт даху в початковій школі за понад 5,5 млн гривень

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору