Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Флагман за доступною ціною, або Чому варто звертати увагу на iPhone минулих поколінь

Флагман за доступною ціною, або Чому варто звертати увагу на iPhone минулих поколінь

Популярність Айфонів в Україні перебуває на високому рівні. Багато експертів і користувачів збігаються в думці, що смартфони Apple є найкращими зразками цифрової техніки. Є всі підстави так вважати, адже пристрої відрізняються дуже якісною збіркою, їхню роботу забезпечують передові процесори, а операційна система на інтуїтивному рівні дає змогу комфортно управляти пристроєм.

Вигідна пропозиція

Продукція Apple не є бюджетною. Але якість, комфортна робота й тривалий термін експлуатації є безумовними аргументами на користь бренду. Коли ціна стає перепоною, вихід є, і він полягає в придбанні вживаної техніки. Наприклад, якщо ви вирішите купити iPhone 14 Pro Max б/у в надійній компанії, то віддасте менше грошей, але отримаєте пристрій, який лише нещодавно був флагманом.

Зробіть це в магазині Storeinua, і можете бути впевненими в тому, що смартфон повністю придатний до роботи. Зазвичай чимало людей пристосувалися до ринку вживаної техніки з його перевагами.

Як це працює

Схема вторинного ринку техніки виглядає приблизно такою. Є відносно численна категорія користувачів, які в прямому сенсі «полюють» на флагманські моделі. Отже, вони у вересні 2022 року придбали iPhone 14 Pro Max. Саме тоді, коли був здійснений його реліз.

Минув рік, і відбувається презентація новинки, але це вже iPhone 15. Звичайно, у господаря 14-ї моделі виникає бажання купити оновлену версію, аби поринути у світ революційних функцій. Він це робить, віддаючи старий смартфон і доплачуючи різницю в ціні між ним і новим пристроєм.

Звичайно, людину, яка має намір купити вживаний телефон, хвилює питання щодо того, з якою інтенсивністю його використовував попередній господар. Чи не станеться так, що смартфон вийде з ладу лише через тиждень після покупки?

Але вам про це не треба хвилюватися, адже перед тим, як надійти в продаж, пристрій підлягає експертній оцінці, за результатом якої роблять певні висновки, призначається вартість.

Технічні нюанси

Щоб переконатися в доцільності покупки iPhone 14 Pro, розглянемо технічні характеристики, порівняємо їх із флагманськими. Отже, на 14-й моделі встановлений процесор Apple A16 Bionic. На IPhone 15 працює Apple A17 Pro. Під час проходження одноядерного тесту перший варіант продемонстрував показники, що лише на 16% були повільнішими, ніж на флагмані. На багатоядерному випробуванні перевага Apple A17 Pro знизилася до 2%.

Також варто зазначити, що iPhone 15 має 8 Гб оперативної пам’яті, а на 14-му Айфоні використовується 6 Гб. Але це зовсім непогано, адже пристрою доступно багато функцій.

Окрім сучасного процесора з 6 ядрами й максимальною частотою 3,46 ГГц, на пристрій встановлена основна камера. З нею можна не лише робити якісні фото або відео, але й використовувати її в професійній журналістиці.

Насолодитися знімками або фільмом маєте змогу через OLED-екран із діагоналлю 6,7 дюйма. Його роздільна здатність дорівнює 1290×2796 пікселів. Екран підтримує HDR 10, а частота поновлення – 120 Гц. Ви також можете вибрати моделі з обсягом вбудованої пам’яті 1 ТБ. Це надасть змогу комфортного зберігання файлів. Є також моделі, що мають:

  • 128 Гб;
  • 256 Гб;
  • 512 Гб.

Флагман за доступною ціною, або Чому варто звертати увагу на iPhone минулих поколінь

Оскільки не передбачена наявність додаткової картки пам’яті, якщо у вас з’являться великі обсяги контенту, користуйтеся iCloud для збереження.

Загальні характеристики

Автономність забезпечує акумулятор місткістю 4323 мА*год. У режимі розмови смартфон може працювати до 28 год. Підтримує зв’язок 5G, картки eSIM, технології:

  • NFC;
  • Wi-Fi 6;
  • Bluetooth 5,3;
  • GPS;
  • ГЛОНАСС;
  • Galileo;
  • QZSS тощо.

Доступні сервіси Apple, зокрема iMessage, Siri, Apple Pay. Пристрій оснащений якісними стереодинаміками, передбачений захист корпуса зі стандартом IP 68.

Якщо купуєте вживаний iPhone 14 Pro Max, треба провести перевірку номера моделі, серії, IMEI, які вказані на пакуванні або на сайті Apple. Це дає змогу уникнути контрафактів. Необхідно переконатися, що пристрій не підключений до відповідного оператора. Це робиться з допомогою IMEI. Пам’ятайте, що в STOREinUA вся техніка проходить перевірку, тому вам не варто хвилюватися за її стан.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору