Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Порадний гороскоп від Інформатора на п’ятницю 12 липня

Залишився один крок до вихідних та омріяного відпочинку. Ця спека добряче виснажує, тому й на роботу геть сил немає, проте ми підготували для вас дрібку мотивації на останній робочий день цього тижня. 

Повідомляє Інформатор.

Овен: Почніть з найважчих завдань, й наостанок, окрім задоволення від своєї продуктивності, у вас буде відчуття спокою за виконані цілі. Що може бути краще, як починати вихідні в гармонії.

Телець: За тиждень ви, певно, вже геть насмакувались кави, тому радимо замінити напій на щось освіжаюче та з меншим вмістом кофеїну. 

Близнюки: Зорі радять не запізнюватись на роботу, тому врахуйте трафік, а краще — це пройтись зранку через парк та подихати повітрям. Так ваш мозок випустить пару й отримає кисень для натхнення.

Рак: Спека добряче виснажує, проте не зловживайте кондиціонерами. Окрім того, що вони можуть спровокувати нежить, так й споживають багато електроенергії. Щоб освіжитися, шукайте рамки-оприскувачі в місті.

Лев: Всесвіт підказує, що ви ще не мандрували цього літа. Тому збирайте рюкзак та гайда в гори!

Діва: Ваше завдання на сьогодні — потурбуватися про безпритульних тварин. Прослідкуйте, щоб песики та котики у вашому дворі мали доступ до свіжої та чистої води й обов’язково у затінку! Це критично необхідно не тільки людям у таку спеку, а й чотирилапим. 

Терези: Вирушайте на зустріч з друзями сьогодні ж увечері. Зорі бачать, що вам просто необхідно побути в компанії близьких людей та ще й розважитися настільними іграми. 

Скорпіон: Зорі радять вам помити автівку сьогодні, а завтра — впорядкувати салон. Саме час зробити те, що ви вже давно відкладали.

Стрілець: Заплануйте свої вихідні так, щоб вистачило часу як на важливі завдання, так і на відпочинок за містом. Продумайте свої потреби та запишіть їх у щоденник чи в телефон. Завтра ви знову зможете поглянути на заплановане та не забудете важливих завдань. 

Козоріг: Під час відпочинку на воді не втрачайте голови! Пам’ятайте, що річки та озера бувають небезпечними, тому не нехтуйте правилами безпеки та тримайте поруч дітей. А краще дослухайтесь порад від зірок та оберіть басейни в межах міста, є навіть просто неба.

Водолій: Пам’ятайте, що продукти псуються набагато швидше під час спеки, тим паче з щоденними вимкненнями електроенергії. Будьте уважними до м’ясних продуктів і, за можливості, замініть на овочі та салати. 

Риби: Вам зорі віщують, що час трохи перепочити. Постарайтесь залишитись наодинці у компанії книги чи улюбленого фільму. Вам потрібно перезавантаження.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас.

Інформатор бажає вам продуктивного дня та хорошого настрою. Не забувайте про щоденний донат на ЗСУ.  Любіть батьків та Україну!

Читати також: Без жертв: вночі ворог атакував Прикарпаття.

Головне фото ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору